Okul İnşaatlarında Çalışmalar Hızlandı

Çayırova 05.11.2015 - 08:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Okul İnşaatlarında Çalışmalar Hızlandı

Çayırova Belediyesi’nin eğitim alanında gerçekleştirdiği yatırımlardan biri olan 24 derslikli Çayırova İlkokulunun inşaatı hızla devam ediyor. 5.5 milyon liralık bir maliyetle ilçeye kazandırılan okul Çayırova Mahallesi’nde hizmet verecek.

24 ve 32 Derslikli 2 Yeni Okul 2016-2017 eğitim öğretim dönemine yetiştirilmesi hedeflenen ve büyük bir hızla devam eden inşaat çalışmalarını inceleyen Belediye Başkanı Şevki Demirci, okul hakkında görevlilerden bilgiler aldı. İnşaat çalışmalarının ilerlediğini ve 24 derslikli okulun yeni dönemde eğitime açılacağını aktaran Demirci, yeni okullar ile birlikte Çayırova’nın eğitim alanında önemli bir yol kat ettiğini söyledi. 24 derslik ve 32 derslik olarak mevcut alanda 2 ayrı okul projesi planlandığını ve ilk projeyi belediye olarak başlattıklarını ifade eden Demirci, 32 derslikli okulun Milli Eğitim Bakanlığı’nca inşa edileceğini açıkladı. Çayırova’nın artan nüfusu ile birlikte doğan ihtiyaçların başında gelen eğitim yuvalarının sayısını arttıracak çalışmaları da sürdürdüklerinin altını çizen Demirci, ilerleyen süreçte Çayırova’nın yeni okullara kavuşacağını söyledi.  Başkan Demirci, “1500 metrekare alana oturan okul inşaatı 5 katlı olarak planlandı. Fen ve Bilgisayar laboratuvarlarıyla tam donanımlı hizmet verecek okul 1000 metrekare bahçe alanına sahip. İkili öğretim sistemiyle yaklaşık 1500 öğrenci kapasitesine sahip okul Kocaeli’nin en modern okullarından biri olacak” şeklinde yatırımla ilgili bilgi vererek açıklamalarda bulundu.
Çayırova Belediyesi’nin eğitim alanında gerçekleştirdiği yatırımlardan biri olan 24 derslikli Çayırova İlkokulunun inşaatı hızla devam ediyor. 5.5 milyon liralık bir maliyetle ilçeye kazandırılan okul Çayırova Mahallesi’nde hizmet verecek.

24 ve 32 Derslikli 2 Yeni Okul

2016-2017 eğitim öğretim dönemine yetiştirilmesi hedeflenen ve büyük bir hızla devam eden inşaat çalışmalarını inceleyen Belediye Başkanı Şevki Demirci, okul hakkında görevlilerden bilgiler aldı. İnşaat çalışmalarının ilerlediğini ve 24 derslikli okulun yeni dönemde eğitime açılacağını aktaran Demirci, yeni okullar ile birlikte Çayırova’nın eğitim alanında önemli bir yol kat ettiğini söyledi.

24 derslik ve 32 derslik olarak mevcut alanda 2 ayrı okul projesi planlandığını ve ilk projeyi belediye olarak başlattıklarını ifade eden Demirci, 32 derslikli okulun Milli Eğitim Bakanlığı’nca inşa edileceğini açıkladı. Çayırova’nın artan nüfusu ile birlikte doğan ihtiyaçların başında gelen eğitim yuvalarının sayısını arttıracak çalışmaları da sürdürdüklerinin altını çizen Demirci, ilerleyen süreçte Çayırova’nın yeni okullara kavuşacağını söyledi. 

Başkan Demirci, “1500 metrekare alana oturan okul inşaatı 5 katlı olarak planlandı. Fen ve Bilgisayar laboratuvarlarıyla tam donanımlı hizmet verecek okul 1000 metrekare bahçe alanına sahip. İkili öğretim sistemiyle yaklaşık 1500 öğrenci kapasitesine sahip okul Kocaeli’nin en modern okullarından biri olacak” şeklinde yatırımla ilgili bilgi vererek açıklamalarda bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.