Okullar bakım onarıma alınacak!

Darıca 20.06.2018 - 11:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Okullar bakım onarıma alınacak!

Darıca’da başta belediye Fen İşleri olmak üzere yetkili ekipler, okulların bakımını yaz tatili süresince tamamlayacak. Darıca’da bulunan okulların yaz tatili döneminde bakım, onarım ve tamiratlarının yapılması için talimat veren ve gerekli çalışmaları bizzat kendi başlatan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, ‘Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın en sağlıklı koşullarda eğitim almaları için belediye olarak elimizden gelen her şeyi yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Her şey çocuklarımız için’ dedi.Darıca Belediyesinin yıllardır sürdürdüğü bakım, onarım, boya badana yenileme çalışmaları ile ilgili bilgi veren Başkan Karabacak, "Her yıl olduğu gibi bu yıl da Darıca’da okullarımızın boyası, badanası ve tamiratları ile ilgili çalışmalarımız yürütüyoruz. Bazı okullarımızın dış cephelerinde yaşanan sıkıntılardan dolayı dış cephelerinde iyileştirme ve bakımlarını gerçekleştiriyoruz. Okullarımızı yeni Eğitim, öğretim sezonuna fiziki yapılarındaki eksiklikleri tamamlanmış olarak hazırlamış ve çocuklarımızın ve velilerimizin hizmetine sunmuş olacağız" dedi.

Darıca’da başta belediye Fen İşleri olmak üzere yetkili ekipler, okulların bakımını yaz tatili süresince tamamlayacak.

Darıca’da bulunan okulların yaz tatili döneminde bakım, onarım ve tamiratlarının yapılması için talimat veren ve gerekli çalışmaları bizzat kendi başlatan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, ‘Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın en sağlıklı koşullarda eğitim almaları için belediye olarak elimizden gelen her şeyi yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Her şey çocuklarımız için’ dedi.Darıca Belediyesinin yıllardır sürdürdüğü bakım, onarım, boya badana yenileme çalışmaları ile ilgili bilgi veren Başkan Karabacak, "Her yıl olduğu gibi bu yıl da Darıca’da okullarımızın boyası, badanası ve tamiratları ile ilgili çalışmalarımız yürütüyoruz. Bazı okullarımızın dış cephelerinde yaşanan sıkıntılardan dolayı dış cephelerinde iyileştirme ve bakımlarını gerçekleştiriyoruz. Okullarımızı yeni Eğitim, öğretim sezonuna fiziki yapılarındaki eksiklikleri tamamlanmış olarak hazırlamış ve çocuklarımızın ve velilerimizin hizmetine sunmuş olacağız" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.