GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Okullar bu tarihte açılacak

Gündem 03.06.2020 - 17:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Okullar bu tarihte açılacak

Milli Eğitim Bakanlığı, resmi eğitim ve öğretim kurumlarının 31 Ağustos'ta açılacağını duyurdu. Bakanlıktan yapılan açıklama şöyle: "Resmi eğitim ve öğretim kurumları için yüz yüze telafi, tamamlama ve uyum eğitimi 31 Ağustos Pazartesi başlayacak ve üç hafta sürecek." YKS başvurularında sınav ücreti ödeme süresi uzatıldı Konuyla ilgili açıklama yapan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "Bu süreçte öğrencilerin okula uyumuna, psikososyal desteğe, uzaktan eğitimde elde edilen kazanımların ve akademik ihtiyaç durumunun tespitine, temel derslerin telafisine yoğunlaşılacak. Telafi eğitimleri destekleme ve yetiştirme kursları ile yıl içerisinde sürecek" dedi.

Milli Eğitim Bakanlığı, resmi eğitim ve öğretim kurumlarının 31 Ağustos'ta açılacağını duyurdu.

Bakanlıktan yapılan açıklama şöyle:

"Resmi eğitim ve öğretim kurumları için yüz yüze telafi, tamamlama ve uyum eğitimi 31 Ağustos Pazartesi başlayacak ve üç hafta sürecek."

YKS başvurularında sınav ücreti ödeme süresi uzatıldı

Konuyla ilgili açıklama yapan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "Bu süreçte öğrencilerin okula uyumuna, psikososyal desteğe, uzaktan eğitimde elde edilen kazanımların ve akademik ihtiyaç durumunun tespitine, temel derslerin telafisine yoğunlaşılacak. Telafi eğitimleri destekleme ve yetiştirme kursları ile yıl içerisinde sürecek" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.