GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Okullar en güvenilir yerlerdir

Darıca 11.08.2020 - 10:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Okullar en güvenilir yerlerdir

DARICA FİNAL OKULLARI GENEL MÜDÜRÜ MURAT KAYA’DAN OKULLARIN AÇILMASI İLE İLGİLİ ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

Darıca Final Okulları Genel Müdürü Murat Kaya, gazetemize özel açıklamalar yaparak “17 Ağustos tarihinde telafi eğitimlerimize başlıyoruz, kovid 19’a karşı tüm önlemlerimizi aldık” yorumunu yaptı. Darıca Final Okulları Genel Müdürü Murat Kaya gazetemize konuştu. Deneyimli eğitimci Murat Kaya, “Bizler “17 Ağustos tarihinde telafi eğitimlerimize start vereceğiz. Memleketimize hayırlı olsun. A’dan Z’ye tüm salgın önlemlerimizi aldık, alacağız, alıyoruz. Çocuklar AVM’de parkta, sokakta. Buralarda salgın yok mu? Okullar çocuklar için en güvenilir yerlerdir. Salgın tedbirlerini harfiyen aldıktan sonra yavrularımız eğitimlerine devam etmelidir. Bizler de tüm tedbirlerimizi çocuklarımız adına aldık” dedi. ÇOCUKLARIMIZIN GELECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUZ Hayatta her zaman önce tedbir alacağımızı ardından işimizi Allah’a bırakacağımızı söyleyen Darıca Final Okulları Genel Müdürü Murat Kaya, “Devletimiz, bilim kurulumuz ve sağlık bakanlığımız ileride aksi bir karar alırsa tabi uyarız. Ancak şu an için tek düşüncemiz çocuklarımızın eğitimi. Okulumuzda, servisimizden tutun da sınıflara, lavabolara, yemekhaneye kadar her türlü önlemi aldık. Eğitim dönemine tüm okul olarak hazırız, en güvenilir yerler öğrenciler için okullardır” ifadesini kullandı.
DARICA FİNAL OKULLARI GENEL MÜDÜRÜ MURAT KAYA’DAN OKULLARIN AÇILMASI İLE İLGİLİ ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

Darıca Final Okulları Genel Müdürü Murat Kaya, gazetemize özel açıklamalar yaparak “17 Ağustos tarihinde telafi eğitimlerimize başlıyoruz, kovid 19’a karşı tüm önlemlerimizi aldık” yorumunu yaptı.

Darıca Final Okulları Genel Müdürü Murat Kaya gazetemize konuştu. Deneyimli eğitimci Murat Kaya, “Bizler “17 Ağustos tarihinde telafi eğitimlerimize start vereceğiz. Memleketimize hayırlı olsun. A’dan Z’ye tüm salgın önlemlerimizi aldık, alacağız, alıyoruz. Çocuklar AVM’de parkta, sokakta. Buralarda salgın yok mu? Okullar çocuklar için en güvenilir yerlerdir. Salgın tedbirlerini harfiyen aldıktan sonra yavrularımız eğitimlerine devam etmelidir. Bizler de tüm tedbirlerimizi çocuklarımız adına aldık” dedi.

ÇOCUKLARIMIZIN GELECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUZ

Hayatta her zaman önce tedbir alacağımızı ardından işimizi Allah’a bırakacağımızı söyleyen Darıca Final Okulları Genel Müdürü Murat Kaya, “Devletimiz, bilim kurulumuz ve sağlık bakanlığımız ileride aksi bir karar alırsa tabi uyarız. Ancak şu an için tek düşüncemiz çocuklarımızın eğitimi. Okulumuzda, servisimizden tutun da sınıflara, lavabolara, yemekhaneye kadar her türlü önlemi aldık. Eğitim dönemine tüm okul olarak hazırız, en güvenilir yerler öğrenciler için okullardır” ifadesini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.