19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Okulların açılmasıyla ilgili flaş haber!

Eğitim 24.09.2020 - 12:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Okulların açılmasıyla ilgili flaş haber!

AK Parti Sosyal Politikalar Başkanı Fatma Betül Sayan Kaya, kritik AK Parti MKYK toplantısında 'okullar açılsın' önerisinde bulundu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önceki gün AK Parti Genel Merkezi’nde yapılan MKYK toplantısında parti kurmaylarıyla bir araya geldi. Toplantıda Doğu Akdeniz'deki gelişmeler ve koronavirüs salgınıyla ilgili kritik konular ele alındı. Toplantıda en dikkat çeken noktalardan biri ise AK Parti Sosyal Politikalar Başkanı Fatma Betül Sayan Kaya'nın 'okullar açılsın' önerisi oldu. ALMANYA VE İNGİLTERE ÖRNEĞİ 21 Eylül'de anaokulları ve ilkokul 1. sınıfların yüz yüze eğitime başladığını hatırlatan Kaya, yaptığı sunumla Almanya ve İngiltere’de okulların açık olduğunu ve çocukların virüsten az etkilendiklerini belirterek okulların açılması önerisinde bulundu. Milliyet'te Ayşegül Kahvecioğlu imzasıyla yayımlanan habere göre 3 hafta sonra okullarla ilgili kapsamlı bir rapor hazırlanacağı ve bu rapora göre yeni bir karar alınabileceği belirtildi.  

AK Parti Sosyal Politikalar Başkanı Fatma Betül Sayan Kaya, kritik AK Parti MKYK toplantısında 'okullar açılsın' önerisinde bulundu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önceki gün AK Parti Genel Merkezi’nde yapılan MKYK toplantısında parti kurmaylarıyla bir araya geldi. Toplantıda Doğu Akdeniz'deki gelişmeler ve koronavirüs salgınıyla ilgili kritik konular ele alındı. Toplantıda en dikkat çeken noktalardan biri ise AK Parti Sosyal Politikalar Başkanı Fatma Betül Sayan Kaya'nın 'okullar açılsın' önerisi oldu.

ALMANYA VE İNGİLTERE ÖRNEĞİ

21 Eylül'de anaokulları ve ilkokul 1. sınıfların yüz yüze eğitime başladığını hatırlatan Kaya, yaptığı sunumla Almanya ve İngiltere’de okulların açık olduğunu ve çocukların virüsten az etkilendiklerini belirterek okulların açılması önerisinde bulundu. Milliyet'te Ayşegül Kahvecioğlu imzasıyla yayımlanan habere göre 3 hafta sonra okullarla ilgili kapsamlı bir rapor hazırlanacağı ve bu rapora göre yeni bir karar alınabileceği belirtildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.