Okur başvurusunu yaptı!

Gebze 12.11.2018 - 12:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Okur başvurusunu yaptı!

Mehmet Ali Okur, bugün sabah saatlerinde AK Parti Gebze İlçe Teşkilatı’na giderek belediye başkanlığı için aday adaylık başvurusunda bulundu. AK Parti’nin kurucuları arasında yer alan ve altı yıldan fazla Gebze bölgesi ilçe başkanlığı görevini başarıyla yürüten akabinde ise 24. Dönem Kocaeli Milletvekili seçilen Mehmet Ali Okur, Gebze Belediye Başkanlığı’na aday oldu. Partisinin ilçe teşkilatına dosyasını sunan Okur, Başkan İrfan Ayar ile görüştü. Süreçle ilgili açıklamada bulunan Okur, “Biz her zaman teşkilatımızın emrinde olduk, burası bizim evimiz ve hiç bir zaman ailemizi terk etmedik. Bugün bir süreç yaşanıyor, önce devletimize sonra milletimize en sonunda da partimize hayırlı uğurlu olsun diyorum. Bu hizmet kervanında yerel bir görev yapma imkânımız olursa buna seve seve hazırız. Allah bizleri utandırmasın” dedi.

Mehmet Ali Okur, bugün sabah saatlerinde AK Parti Gebze İlçe Teşkilatı’na giderek belediye başkanlığı için aday adaylık başvurusunda bulundu.

AK Parti’nin kurucuları arasında yer alan ve altı yıldan fazla Gebze bölgesi ilçe başkanlığı görevini başarıyla yürüten akabinde ise 24. Dönem Kocaeli Milletvekili seçilen Mehmet Ali Okur, Gebze Belediye Başkanlığı’na aday oldu. Partisinin ilçe teşkilatına dosyasını sunan Okur, Başkan İrfan Ayar ile görüştü. Süreçle ilgili açıklamada bulunan Okur, “Biz her zaman teşkilatımızın emrinde olduk, burası bizim evimiz ve hiç bir zaman ailemizi terk etmedik. Bugün bir süreç yaşanıyor, önce devletimize sonra milletimize en sonunda da partimize hayırlı uğurlu olsun diyorum. Bu hizmet kervanında yerel bir görev yapma imkânımız olursa buna seve seve hazırız. Allah bizleri utandırmasın” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.