19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Okur’dan Başkanlara Hayırlı Olsun Ziyareti

Gebze 08.05.2019 - 12:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Okur’dan Başkanlara Hayırlı Olsun Ziyareti

AK Parti eski dönem milletvekili ve TÜBİTAK MARTEK Başkanı Mehmet Ali Okur, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık'ı ziyaret ederek görevinde başarılar diledi

AK Parti eski dönem milletvekili ve TÜBİTAK MARTEK Başkanı Mehmet Ali Okur, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ü ziyaret ederek görevinde başarılar diledi. Göreve geldiği ilk günden beri makam kapısı bir an olsun kapanmayan ve tebrikleri başkanlık makamında kabul eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz; eski dönem AK Parti Kocaeli Milletvekili ve TÜBİTAK MARTEK Başkanı Mehmet Ali Okur, Çoban Mustafa Paşa Camii Derneği, Sultanbeyli Erzurumlular Derneği, Eğitim Birsen, Emekli Polis Memuru Derneği ve Darıca Erzurum İspir Avcı Köyü dernek başkanları ağırladı. Tebrik ve iyi niyet dileklerini kabul eden ve ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti ifade eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Her zaman söylediğim gibi ulaşılabilen bir başkan olacağım. Makam kapım her zaman tüm vatandaşlarımıza açık” dedi. OKUR’DAN BIYIK'A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ Ardından Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ı makamında ziyaret ederek tebrik edip görevinde başarılar dileyen AK Parti 24. Dönem Kocaeli Milletvekili ve Tübitak Martek Genel Müdürü Mehmet Ali Okur, seçimlerde elde ettiği başarıdan dolayı Bıyık’ı tebrik ederken, “31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde elde edilen başarıda emeği olan herkese teşekkür ediyorum. Sizleri de tebrik ederek görevinizde başarılar diliyorum, Kocaelimizin güzel ilçesi Darıca’ya güzel hizmetler yapacağınızdan şüphemiz yoktur.” dedi. Nazik ziyaretlerinden dolayı AK Parti 24. Dönem Kocaeli Milletvekili ve Tübitak Martek Genel Müdürü Mehmet Ali Okur ‘a teşekkür eden Başkan Bıyık ise “Darıca’da başarılı bir seçim dönemi geçirdik. Bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum, Halkımızın bizlere emanet ettiği görevi en iyi şekilde yerine getirmek için gece gündüz çalışacağız. Amacımız Darıca halkını mutlu edecek projeler üretmek.” dedi.
AK Parti eski dönem milletvekili ve TÜBİTAK MARTEK Başkanı Mehmet Ali Okur, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık'ı ziyaret ederek görevinde başarılar diledi

AK Parti eski dönem milletvekili ve TÜBİTAK MARTEK Başkanı Mehmet Ali Okur, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ü ziyaret ederek görevinde başarılar diledi. Göreve geldiği ilk günden beri makam kapısı bir an olsun kapanmayan ve tebrikleri başkanlık makamında kabul eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz; eski dönem AK Parti Kocaeli Milletvekili ve TÜBİTAK MARTEK Başkanı Mehmet Ali Okur, Çoban Mustafa Paşa Camii Derneği, Sultanbeyli Erzurumlular Derneği, Eğitim Birsen, Emekli Polis Memuru Derneği ve Darıca Erzurum İspir Avcı Köyü dernek başkanları ağırladı. Tebrik ve iyi niyet dileklerini kabul eden ve ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti ifade eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Her zaman söylediğim gibi ulaşılabilen bir başkan olacağım. Makam kapım her zaman tüm vatandaşlarımıza açık” dedi.

OKUR’DAN BIYIK'A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Ardından Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ı makamında ziyaret ederek tebrik edip görevinde başarılar dileyen AK Parti 24. Dönem Kocaeli Milletvekili ve Tübitak Martek Genel Müdürü Mehmet Ali Okur, seçimlerde elde ettiği başarıdan dolayı Bıyık’ı tebrik ederken, “31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde elde edilen başarıda emeği olan herkese teşekkür ediyorum. Sizleri de tebrik ederek görevinizde başarılar diliyorum, Kocaelimizin güzel ilçesi Darıca’ya güzel hizmetler yapacağınızdan şüphemiz yoktur.” dedi. Nazik ziyaretlerinden dolayı AK Parti 24. Dönem Kocaeli Milletvekili ve Tübitak Martek Genel Müdürü Mehmet Ali Okur ‘a teşekkür eden Başkan Bıyık ise “Darıca’da başarılı bir seçim dönemi geçirdik. Bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum, Halkımızın bizlere emanet ettiği görevi en iyi şekilde yerine getirmek için gece gündüz çalışacağız. Amacımız Darıca halkını mutlu edecek projeler üretmek.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.