Okur, gurbetçilere AK Parti’yi anlatacak

Gebze 13.10.2015 - 12:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Okur, gurbetçilere AK Parti’yi anlatacak

AK Parti Kocaeli Eski Milletvekili Mehmet Ali Okur, 1 Kasım erken seçimleri öncesi sahaya inerek aktif bir şekilde seçim çalışmalarına katılıyor. Gebze bölgesinde seçim programlarına katılan Okur, Bugün de parti programı çerçevesinde Makedonya’nı başkenti Üsküp’e giderek gurbetçilerle buluşacak ve AK Parti’nin programlarını anlatıp oy isteyecek.

AK Parti Kocaeli Eski Milletvekili Mehmet Ali Okur, aday olmamasına rağmen yoğun bir şekilde partisinin seçim çalışmalarına katılıyor. 1 Kasım seçimleri öncesi sahaya çıkan Okur, parti çalışmalarına aktif bir şekilde katılıyor. Hedef Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Abbas Sır’ın ziyaret ettiği Okur, AK Parti’nin yeniden tek başına iktidara gelmesi için herkesin taşın altına koyması gerektiğini söyledi. TÜRKİYE’NİN HUZUR VE İSTİKRARI İÇİN Türkiye’nin huzur ve istikrarı için AK Parti’ye ihtiyacı olduğunu kaydeden Okur, “Türkiye çok zor bir süreçten geçiyor. Partizanca yaklaşmamamız gerekiyor. Bu bir var olma mücadelesidir. Ülkemiz üzerine oyunlar oynanıyor. Bunu herkes görüyor. Bize millet olarak düşen ise bu oyunu bozmaktır. Türkiye’nin huzur ve istikrara ihtiyacı var. AK Parti’nin yeniden tek başına iktidara gelmesi için hepimiz üzerine düşeni yapmalıyız. Huzur ve istikrar için elimizi taşın altına koymalıyız” dedi. GEBZE’YE YAKIŞAN BİR MİTİNG OLACAK AK Parti’nin büyük Kocaeli mitingini Gebze’de yapmasını da değerlendiren Okur, “2002 seçimleri öncesinde de miting Gebze’de olmuştu. Tayyip Bey’in iktidara yürüyüşünde bölgedeki ilk mitinge Gebze olarak ev sahipliği yapmıştık. Yine Gebze’ye yakışan bir miting olacaktır. Gebze de üzerine düşeni yapacaktır. Bizler de mitingin kusursuz geçmesi için üzerimize düşeni yapmak için çalışıyoruz.” diye konuştu. BUGÜN ÜSKÜP’TE GURBETÇİLERLE BULUŞACAK Her fırsatta partisinin seçim çalışmasına katıldığını ve verilen her göreve hazır olduğunu de belirten Okur, “1 Kasım seçimleri ülkemiz için çok önemli. Biz de elimizden geldiğince partimizin çalışmalarını anlatmaya çalışıyoruz. Partimizin seçim çalışmalarına katılarak üzerime düşeni yapmaya çalışıyorum. Partim nerede görev verirse, hangi vazifeyi uygun görürse yapmaya hazırım. Bugün de parti programı çerçevesinde Makedonya Üsküp’te gurbetçi vatandaşlarımızla bir araya geleceğiz. Partimizin programlarını gurbetçi vatandaşlarımıza anlatacağız.” dedi.
AK Parti Kocaeli Eski Milletvekili Mehmet Ali Okur, 1 Kasım erken seçimleri öncesi sahaya inerek aktif bir şekilde seçim çalışmalarına katılıyor. Gebze bölgesinde seçim programlarına katılan Okur, Bugün de parti programı çerçevesinde Makedonya’nı başkenti Üsküp’e giderek gurbetçilerle buluşacak ve AK Parti’nin programlarını anlatıp oy isteyecek.

AK Parti Kocaeli Eski Milletvekili Mehmet Ali Okur, aday olmamasına rağmen yoğun bir şekilde partisinin seçim çalışmalarına katılıyor. 1 Kasım seçimleri öncesi sahaya çıkan Okur, parti çalışmalarına aktif bir şekilde katılıyor. Hedef Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Abbas Sır’ın ziyaret ettiği Okur, AK Parti’nin yeniden tek başına iktidara gelmesi için herkesin taşın altına koyması gerektiğini söyledi.

TÜRKİYE’NİN HUZUR VE İSTİKRARI İÇİN

Türkiye’nin huzur ve istikrarı için AK Parti’ye ihtiyacı olduğunu kaydeden Okur, “Türkiye çok zor bir süreçten geçiyor. Partizanca yaklaşmamamız gerekiyor. Bu bir var olma mücadelesidir. Ülkemiz üzerine oyunlar oynanıyor. Bunu herkes görüyor. Bize millet olarak düşen ise bu oyunu bozmaktır. Türkiye’nin huzur ve istikrara ihtiyacı var. AK Parti’nin yeniden tek başına iktidara gelmesi için hepimiz üzerine düşeni yapmalıyız. Huzur ve istikrar için elimizi taşın altına koymalıyız” dedi.

GEBZE’YE YAKIŞAN BİR MİTİNG OLACAK

AK Parti’nin büyük Kocaeli mitingini Gebze’de yapmasını da değerlendiren Okur, “2002 seçimleri öncesinde de miting Gebze’de olmuştu. Tayyip Bey’in iktidara yürüyüşünde bölgedeki ilk mitinge Gebze olarak ev sahipliği yapmıştık. Yine Gebze’ye yakışan bir miting olacaktır. Gebze de üzerine düşeni yapacaktır. Bizler de mitingin kusursuz geçmesi için üzerimize düşeni yapmak için çalışıyoruz.” diye konuştu.

BUGÜN ÜSKÜP’TE GURBETÇİLERLE BULUŞACAK

Her fırsatta partisinin seçim çalışmasına katıldığını ve verilen her göreve hazır olduğunu de belirten Okur, “1 Kasım seçimleri ülkemiz için çok önemli. Biz de elimizden geldiğince partimizin çalışmalarını anlatmaya çalışıyoruz. Partimizin seçim çalışmalarına katılarak üzerime düşeni yapmaya çalışıyorum. Partim nerede görev verirse, hangi vazifeyi uygun görürse yapmaya hazırım. Bugün de parti programı çerçevesinde Makedonya Üsküp’te gurbetçi vatandaşlarımızla bir araya geleceğiz. Partimizin programlarını gurbetçi vatandaşlarımıza anlatacağız.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.