Okuryazarlık Kursları Açılmaya Devam Ediyor

Gebze 05.04.2018 - 09:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Okuryazarlık Kursları Açılmaya Devam Ediyor

Okuryazarlık seferberliği kapsamında Gebze Köşklü Çeşme Kadın ve Çocuk Eğitim Merkezi’nde okuma-yazma kursu açıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan talimatları doğrultusunda tüm Türkiye’de başlatılan okuryazarlık seferberliği kapsamında Gebze’de açılan kurslara bir yenisi daha eklendi. Gebze Köşklü Çeşme Kadın ve Çocuk Eğitim Merkezi’nde okuma-yazma kursu açıldı. Okuryazarlık seferberliği kapsamında bütün illerde Halk Eğitim Merkezleri tarafından okuma yazma kursları açılmaya başlandı. Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy Kocaeli’deki 12 ilçenin muhtarlarına yazı göndererek kendi bölgesinde yaşayan, okuma yazma bilmeyen yetişkinleri belirlemeleri konusunda talimat verdi. Artık muhtarlar mahallelerde okuma yazma bilmeyenleri tespit ederek okuryazarlık kurslarına davet edecek. Gebze Köşklü Çeşme Kadın ve Çocuk Eğitim Merkezi’nde açılan okuryazarlık kursu Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri saat 15.00 ile 17.00 saatleri arasında eğitim verilecek. KÜBRA AKABALI
Okuryazarlık seferberliği kapsamında Gebze Köşklü Çeşme Kadın ve Çocuk Eğitim Merkezi’nde okuma-yazma kursu açıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan talimatları doğrultusunda tüm Türkiye’de başlatılan okuryazarlık seferberliği kapsamında Gebze’de açılan kurslara bir yenisi daha eklendi. Gebze Köşklü Çeşme Kadın ve Çocuk Eğitim Merkezi’nde okuma-yazma kursu açıldı. Okuryazarlık seferberliği kapsamında bütün illerde Halk Eğitim Merkezleri tarafından okuma yazma kursları açılmaya başlandı. Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy Kocaeli’deki 12 ilçenin muhtarlarına yazı göndererek kendi bölgesinde yaşayan, okuma yazma bilmeyen yetişkinleri belirlemeleri konusunda talimat verdi. Artık muhtarlar mahallelerde okuma yazma bilmeyenleri tespit ederek okuryazarlık kurslarına davet edecek. Gebze Köşklü Çeşme Kadın ve Çocuk Eğitim Merkezi’nde açılan okuryazarlık kursu Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri saat 15.00 ile 17.00 saatleri arasında eğitim verilecek.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.