19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

“Okuyan Okul” Özel Yeni Atlas!

Gebze 12.01.2020 - 12:57, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Okuyan Okul” Özel Yeni Atlas!

Özel Yeni Atlas Okulu öğrencileri kendilerini maceradan maceraya koşturan, polisiye çocuk romanlarının ödüllü yazarı Aşkın Güngör ile imza gününde buluştular. Güngör’ün Gizemli Şeyler Dedektifi Bol Bel serisini büyük bir keyifle tamamlayan öğrenciler merak ettikleri soruları yazara yönelterek, yazarın deneyimlerinden faydalanma şansı yakaladılar. Okudukları kitabın yazarını yakından tanıma fırsatı bulan öğrenciler kitaplarını imzalattıktan sonra yazarla beraber ‘Dedektiflik Atölyesi’ çalışması yaptılar. Kendilerini dedektif gibi hissederek kitabın bir parçası olan öğrencilerin heyecanı görülmeye değerdi. Oldukça keyifli geçen etkinlikte öğrenciler hayal güçlerini kullanarak çözüme katkı sağladılar. Son derece eğlenceli dili ve sürprizlerle dolu söyleşisiyle imza gününü noktaladılar. ALTUNBAŞ, “OKUMA ALIŞKANLIĞIMIZ YOK” Etkinlik sonrasında Özel Yeni Atlas Okulları Müdürü Yeliz Altunbaş; “insan için en etkili öğrenme yolunun okumak olduğunu, okuyarak yetişmiş bir toplum başarılı ve güçlü olacak. Ancak okuma alışkanlığının hayatımızda ciddi bir eksiklik olduğunu belirterek genelde boş zamanlarda değerlendirilen kitap okumanın ciddi bir iş olduğunu ve bundan dolayı kitap okumaya zaman ayırmak gerekiyor. Hayatımızı şekillendiren ve daha iyi bir insan olmak için daha iyi düşünmeye ihtiyaç duyduğumuzu, düşünebilmek için de okuyarak kelime dağarcığımızı geliştirmemiz gerek” dedi.

Özel Yeni Atlas Okulu öğrencileri kendilerini maceradan maceraya koşturan, polisiye çocuk romanlarının ödüllü yazarı Aşkın Güngör ile imza gününde buluştular. Güngör’ün Gizemli Şeyler Dedektifi Bol Bel serisini büyük bir keyifle tamamlayan öğrenciler merak ettikleri soruları yazara yönelterek, yazarın deneyimlerinden faydalanma şansı yakaladılar. Okudukları kitabın yazarını yakından tanıma fırsatı bulan öğrenciler kitaplarını imzalattıktan sonra yazarla beraber ‘Dedektiflik Atölyesi’ çalışması yaptılar. Kendilerini dedektif gibi hissederek kitabın bir parçası olan öğrencilerin heyecanı görülmeye değerdi. Oldukça keyifli geçen etkinlikte öğrenciler hayal güçlerini kullanarak çözüme katkı sağladılar. Son derece eğlenceli dili ve sürprizlerle dolu söyleşisiyle imza gününü noktaladılar.

ALTUNBAŞ, “OKUMA ALIŞKANLIĞIMIZ YOK”

Etkinlik sonrasında Özel Yeni Atlas Okulları Müdürü Yeliz Altunbaş; “insan için en etkili öğrenme yolunun okumak olduğunu, okuyarak yetişmiş bir toplum başarılı ve güçlü olacak. Ancak okuma alışkanlığının hayatımızda ciddi bir eksiklik olduğunu belirterek genelde boş zamanlarda değerlendirilen kitap okumanın ciddi bir iş olduğunu ve bundan dolayı kitap okumaya zaman ayırmak gerekiyor. Hayatımızı şekillendiren ve daha iyi bir insan olmak için daha iyi düşünmeye ihtiyaç duyduğumuzu, düşünebilmek için de okuyarak kelime dağarcığımızı geliştirmemiz gerek” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.