Okuyucusuna Teşekkür Etti

Gebze 17.05.2018 - 16:43, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Okuyucusuna Teşekkür Etti

Gazeteci-Yazar Levent Altun’un üçüncü kitabı Özlem’e Mektup, üçüncü baskısını yaptı. Ceres Yayınları tarafından 2017 yılının Şubat ayında ilk baskısı yapılan Özleme Mektup, okuyucularından büyük ilgi görerek aynı yılın Nisan ayında ikinci baskısını gerçekleştirmişti. ‘D&R’, ‘Kitap yurdu’ ve ‘İdefiks’in yanı sıra birçok kitapevinde satışa sunulan Özlem’e Mektup geçtiğimiz günlerde üçüncü baskısını da gerçekleştirdi. Kocaeli’nin yanı sıra Türkiye’nin birçok yerinde kitap fuarına katılan ve imza günü etkinlikleri düzenleyen Levent Altun’un +18 adlı ilk kitabı bir baskı ve Kaçış Noktası adlı ikinci kitabı da iki baskı yapmıştı. Üçüncü kitabının 3’üncü baskı yapmasından büyük mutluluk duyduğunu söyleyen Gazeteci-Yazar Levent Altun, “Gerçek yaşanmış hayatların hikayeleri okuyucunun ilgisini çekti. İnsanların yaşadıklarını iyi bir analiz ve empati ile romana dönüştürdüğünüzde insanlar o hikayenin içinde kendilerini buluyorlar. Okurların bu ilgisi beni çok mutlu etti. Umarım dördüncü baskıyı da yapar. Hepsine teşekkür ediyorum” dedi. GERÇEK HAYAT HİKAYELERİ Levent Altun, ‘Özlem’e Mektup’ adlı romanında yaşanmış hayat hikayelerine yer veriyor. Platonik bir aşk hikayesinin öne çıktığı romanda, insanların deliliğe varan davranış ve kişilik analizleri ile toplum yaşamının ve insan ilişkilerinin tezatlıkları ayrıntılı bir şekilde irdelenerek cesur ve akıcı bir anlatımla okuyucuya sunuluyor. İnsanların yaşam mücadelesinde, aşkın ve umudun vazgeçilmezliğini en ön sıraya yerleştiren roman, gerçek yaşam öyküleriyle de ülkemizin sosyal, ekonomik ve kültürel yaşamından kesitler sunmakta.

Gazeteci-Yazar Levent Altun’un üçüncü kitabı Özlem’e Mektup, üçüncü baskısını yaptı. Ceres Yayınları tarafından 2017 yılının Şubat ayında ilk baskısı yapılan Özleme Mektup, okuyucularından büyük ilgi görerek aynı yılın Nisan ayında ikinci baskısını gerçekleştirmişti. ‘D&R’, ‘Kitap yurdu’ ve ‘İdefiks’in yanı sıra birçok kitapevinde satışa sunulan Özlem’e Mektup geçtiğimiz günlerde üçüncü baskısını da gerçekleştirdi. Kocaeli’nin yanı sıra Türkiye’nin birçok yerinde kitap fuarına katılan ve imza günü etkinlikleri düzenleyen Levent Altun’un +18 adlı ilk kitabı bir baskı ve Kaçış Noktası adlı ikinci kitabı da iki baskı yapmıştı. Üçüncü kitabının 3’üncü baskı yapmasından büyük mutluluk duyduğunu söyleyen Gazeteci-Yazar Levent Altun, “Gerçek yaşanmış hayatların hikayeleri okuyucunun ilgisini çekti. İnsanların yaşadıklarını iyi bir analiz ve empati ile romana dönüştürdüğünüzde insanlar o hikayenin içinde kendilerini buluyorlar. Okurların bu ilgisi beni çok mutlu etti. Umarım dördüncü baskıyı da yapar. Hepsine teşekkür ediyorum” dedi.

GERÇEK HAYAT HİKAYELERİ
Levent Altun, ‘Özlem’e Mektup’ adlı romanında yaşanmış hayat hikayelerine yer veriyor. Platonik bir aşk hikayesinin öne çıktığı romanda, insanların deliliğe varan davranış ve kişilik analizleri ile toplum yaşamının ve insan ilişkilerinin tezatlıkları ayrıntılı bir şekilde irdelenerek cesur ve akıcı bir anlatımla okuyucuya sunuluyor. İnsanların yaşam mücadelesinde, aşkın ve umudun vazgeçilmezliğini en ön sıraya yerleştiren roman, gerçek yaşam öyküleriyle de ülkemizin sosyal, ekonomik ve kültürel yaşamından kesitler sunmakta.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.