Ölçülemez fedakarlık

Gebze 16.03.2017 - 16:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Ölçülemez fedakarlık

Tüm Sanayici Ve İş Adamları Derneği(TÜMSİAD) Gebze Şube Başkanı Ensar Korkmaz,18 Mart 1915 Şehitler günü ve Çanakkale Zaferi’nin yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. “Türk ve dünya tarihine damga vurmuş en önemli olaylar arasında yer alan Çanakkale Zaferi, milletimizin birlik ve beraberlik içinde verdiği şanlı mücadelenin unutulmaz hatırası olması nedeniyle insanlık tarihinde eşine az rastlanır birkahramanlık destanıdır. Aziz milletimiz, vatanımızın kurtulması için ülkemizin her tarafından omuz omuza vermiş, azmi, cesareti ve dirayeti ile topraklarımız üzerinde hesaplar yapan işgalci ve sömürgeci zihniyeti bertaraf etmeyi başarmıştır. Bu uğurda canlarını feda eden, milletimizin gönlünde ebedi yerini alan aziz şehitlerimizin, ülkemizin bağımsızlığının ve bölünmez bütünlüğünün korunması, huzur ve güven içinde yaşamamız için yaptıkları fedakarlıkların değeri hiçbir şeyle ölçülemeyecek kadar yüce ve büyüktür. Büyük bir imanın, muazzam bir azmin ve sarsılmaz bir kararlılığın timsali olan bu zaferin 102. yıl dönümünü kutlarken, bu toprakları bizlere emanet olarak bırakan ulu ecdadımızın ruhlarının şad olmasını ve bu kıymetli emanetin gelecek nesillere kardeşlik duygusuyla miras bırakılmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim.”

Tüm Sanayici Ve İş Adamları Derneği(TÜMSİAD) Gebze Şube Başkanı Ensar Korkmaz,18 Mart 1915 Şehitler günü ve Çanakkale Zaferi’nin yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

“Türk ve dünya tarihine damga vurmuş en önemli olaylar arasında yer alan Çanakkale Zaferi, milletimizin birlik ve beraberlik içinde verdiği şanlı mücadelenin unutulmaz hatırası olması nedeniyle insanlık tarihinde eşine az rastlanır birkahramanlık destanıdır. Aziz milletimiz, vatanımızın kurtulması için ülkemizin her tarafından omuz omuza vermiş, azmi, cesareti ve dirayeti ile topraklarımız üzerinde hesaplar yapan işgalci ve sömürgeci zihniyeti bertaraf etmeyi başarmıştır. Bu uğurda canlarını feda eden, milletimizin gönlünde ebedi yerini alan aziz şehitlerimizin, ülkemizin bağımsızlığının ve bölünmez bütünlüğünün korunması, huzur ve güven içinde yaşamamız için yaptıkları fedakarlıkların değeri hiçbir şeyle ölçülemeyecek kadar yüce ve büyüktür.

Büyük bir imanın, muazzam bir azmin ve sarsılmaz bir kararlılığın timsali olan bu zaferin 102. yıl dönümünü kutlarken, bu toprakları bizlere emanet olarak bırakan ulu ecdadımızın ruhlarının şad olmasını ve bu kıymetli emanetin gelecek nesillere kardeşlik duygusuyla miras bırakılmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.