Ölen çocuk için şüpheli SERVİS ŞOFÖRÜ

23.03.2016 - 23:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Ölen çocuk için şüpheli SERVİS ŞOFÖRÜ

Kartal'da esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolduktan 15 gün sonra ormanlık alanda cesedi bulunan Beratcan'ı öldürdüğü şüphesiyle bir servis şoförü aranıyor.

Kartal'da 15 gün önce esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolduktan sonra  Tuzla'da ormanlık alanda cesedi bulunan 10 yaşındaki Beratcan  Karakütük'ü öldürdüğü şüphesiyle bir servis şoförünün polis tarafından arandığı belirtildi. Beratcan'ın cesedinin, şüphelinin aracındaki GPS ve kullandığı cep telefonu baz sinyallerinin takip edilerek bulunduğu öğrenildi.  Polis şimdi şüpheliyi yakalamak için operasyonları sürdürüyor. BERATCAN HER YERDE ARANMIŞ, BİR SONUÇ ALINAMAMIŞTI İlkokul öğrencisi Beratcan  Karakütük'ün kaybolmasının ardından ailesi ve polisin yanı sıra vatandaşlar da seferber olmuştu. Olayla ilgili yapılan her türlü ihbar değerlendirilirken, çevrede yapılan özel eğitimli polis köpeğinin de katıldığı çalışmalarda bugüne kadar bir sonuç alınamamıştı. Olayla ilgili Çocuk Şube ve Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından ortak yürütülen soruşturmada bugün öğlen saatlerinde talihsiz çocuğun cesedine ulaşıldı. Ceset  Tuzla'da Tepeören'de ormanlık alanda bir su kanalının içinde bulundu. KESİN ÖLÜM SEBEBİ ADLİ TIP'TA BELİRLENECEK Ceset üzerinde yapılan ilk incelemede talihsiz Beratcan'ın boğularak öldürülmüş olma ihtimali ağırlık kazanırken, Beratcan'ın kesin ölüm sebebi  Adli Tıp Kurumu'nda yapılacak incelemede belirlenecek. CESET, ŞÜPHELİNİN TELEFON VE GSP SİNYALLERİ TAKİP EDİLEREK BULUNDU Öte yandan polisin Beratcan'ın cesedine, olayın bir numaralı şüphelisi olan servis şoförünün cep telefonu baz sinyalleri ve aracındaki GPS bilgilerini kullanarak ulaştığı öğrenildi. Aileyi de tanıdığı belirtilen servis şoförünün olay günü, Beratcan'ın kaybolduğu yerde olduğu belirtildi. Polisin sinyal bilgilerine takip edip şüphelinin aracıyla geçtiği her yerde yoğun bir şekilde aramaya yaparak cesede ulaştığı bildirildi. HER YERDE ARANIYOR Cinayet Büro Amirliği'ne bağlı ekiplerin ortadan kaybolan servis şoförünü yakalamak için operasyonları sürdüğü öğrenildi. Olayın üzerindeki esrar perdesini şüphelinin vereceği ifadenin aydınlatacağı belirtildi.
Kartal'da esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolduktan 15 gün sonra ormanlık alanda cesedi bulunan Beratcan'ı öldürdüğü şüphesiyle bir servis şoförü aranıyor.

Kartal'da 15 gün önce esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolduktan sonra  Tuzla'da ormanlık alanda cesedi bulunan 10 yaşındaki Beratcan  Karakütük'ü öldürdüğü şüphesiyle bir servis şoförünün polis tarafından arandığı belirtildi. Beratcan'ın cesedinin, şüphelinin aracındaki GPS ve kullandığı cep telefonu baz sinyallerinin takip edilerek bulunduğu öğrenildi.  Polis şimdi şüpheliyi yakalamak için operasyonları sürdürüyor.

BERATCAN HER YERDE ARANMIŞ, BİR SONUÇ ALINAMAMIŞTI

İlkokul öğrencisi Beratcan  Karakütük'ün kaybolmasının ardından ailesi ve polisin yanı sıra vatandaşlar da seferber olmuştu. Olayla ilgili yapılan her türlü ihbar değerlendirilirken, çevrede yapılan özel eğitimli polis köpeğinin de katıldığı çalışmalarda bugüne kadar bir sonuç alınamamıştı. Olayla ilgili Çocuk Şube ve Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından ortak yürütülen soruşturmada bugün öğlen saatlerinde talihsiz çocuğun cesedine ulaşıldı. Ceset  Tuzla'da Tepeören'de ormanlık alanda bir su kanalının içinde bulundu.

KESİN ÖLÜM SEBEBİ ADLİ TIP'TA BELİRLENECEK

Ceset üzerinde yapılan ilk incelemede talihsiz Beratcan'ın boğularak öldürülmüş olma ihtimali ağırlık kazanırken, Beratcan'ın kesin ölüm sebebi  Adli Tıp Kurumu'nda yapılacak incelemede belirlenecek.

CESET, ŞÜPHELİNİN TELEFON VE GSP SİNYALLERİ TAKİP EDİLEREK BULUNDU

Öte yandan polisin Beratcan'ın cesedine, olayın bir numaralı şüphelisi olan servis şoförünün cep telefonu baz sinyalleri ve aracındaki GPS bilgilerini kullanarak ulaştığı öğrenildi. Aileyi de tanıdığı belirtilen servis şoförünün olay günü, Beratcan'ın kaybolduğu yerde olduğu belirtildi. Polisin sinyal bilgilerine takip edip şüphelinin aracıyla geçtiği her yerde yoğun bir şekilde aramaya yaparak cesede ulaştığı bildirildi.

HER YERDE ARANIYOR

Cinayet Büro Amirliği'ne bağlı ekiplerin ortadan kaybolan servis şoförünü yakalamak için operasyonları sürdüğü öğrenildi. Olayın üzerindeki esrar perdesini şüphelinin vereceği ifadenin aydınlatacağı belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.