OLFED’den hakemlere aşure ziyafeti

Spor 27.09.2019 - 14:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

OLFED’den hakemlere aşure ziyafeti

GEBZELİ HAKEMLER OLFED’İN TATLI ZİYARETİYLE MORAL BULDU

Bölgemizin etkin sivil toplum kuruluşlarından Erzurum Oltu Dernekler Federasyonu(OLFED), örnek çalışmalarına devam ediyor. OLFED Başkanı İsrafil Kamacı ve ekibi, Cooper testinden başarıyla geçen Gebzeli hakemlere Muharrem ayı dolayısıyla aşure dağıttı. Kocaeli İl Hakem Kurulu üyesi Daimi Taşkın yönetiminde ilk kez Gebze’de cooper testi uygulayan hakemler, Gebze Alaettin Kurt Stadı’nda koşu çalışması yaparken, çalışma sonunda OLFED’in jestiyle moral buldular. OLFED Başkanı İsrafil Kamacı ve yönetim kurulu üyelerinin organize ettiği aşure programında, Kocaeli Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği yönetim kurulundan Serkan Yılmaz’ın yanı sıra, OLFED Başkan Yardımcısı Sezgin Polat ve OLFED Başkan Vekili Hüsnü Coşkun da hazır bulundu. KAMACI’DAN TEBRİK VE TEŞEKKÜR Erzurum Oltu Dernekler Federasyonu(OLFED) Başkanı İsrafil Kamacı ve yönetim kurulu üyeleri, aşureleri hakemlere kendi elleriyle dağıtırken, Başkan Kamacı hakemlere hitaben bir konuşma yaptı. Hakemliğin zor ve meşakkatli bir meslek olduğuna vurgu yapan Kamacı, “Öncelikle Cooper testinden başarıyla geçen tüm hakemlerimizi tebrik ediyorum. Sizler sporun belki de en zor bölümünde mesleğini icra etmeye çalışan, hakem ve hakem adaylarısınız. OLFED olarak, Türk sporunun gelişimi adına önemli bir misyon üstlenen sizlere bir nebze olsa da jest yapabilmek adına Muharrem ayında aşure paylaşmak istedik. Bizler sıcak yaklaşımınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Allah hepinize güç versin. Mesleğinizde yürekten başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.    
GEBZELİ HAKEMLER OLFED’İN TATLI ZİYARETİYLE MORAL BULDU

Bölgemizin etkin sivil toplum kuruluşlarından Erzurum Oltu Dernekler Federasyonu(OLFED), örnek çalışmalarına devam ediyor. OLFED Başkanı İsrafil Kamacı ve ekibi, Cooper testinden başarıyla geçen Gebzeli hakemlere Muharrem ayı dolayısıyla aşure dağıttı.

Kocaeli İl Hakem Kurulu üyesi Daimi Taşkın yönetiminde ilk kez Gebze’de cooper testi uygulayan hakemler, Gebze Alaettin Kurt Stadı’nda koşu çalışması yaparken, çalışma sonunda OLFED’in jestiyle moral buldular. OLFED Başkanı İsrafil Kamacı ve yönetim kurulu üyelerinin organize ettiği aşure programında, Kocaeli Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği yönetim kurulundan Serkan Yılmaz’ın yanı sıra, OLFED Başkan Yardımcısı Sezgin Polat ve OLFED Başkan Vekili Hüsnü Coşkun da hazır bulundu.

KAMACI’DAN TEBRİK VE TEŞEKKÜR

Erzurum Oltu Dernekler Federasyonu(OLFED) Başkanı İsrafil Kamacı ve yönetim kurulu üyeleri, aşureleri hakemlere kendi elleriyle dağıtırken, Başkan Kamacı hakemlere hitaben bir konuşma yaptı. Hakemliğin zor ve meşakkatli bir meslek olduğuna vurgu yapan Kamacı, “Öncelikle Cooper testinden başarıyla geçen tüm hakemlerimizi tebrik ediyorum. Sizler sporun belki de en zor bölümünde mesleğini icra etmeye çalışan, hakem ve hakem adaylarısınız. OLFED olarak, Türk sporunun gelişimi adına önemli bir misyon üstlenen sizlere bir nebze olsa da jest yapabilmek adına Muharrem ayında aşure paylaşmak istedik. Bizler sıcak yaklaşımınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Allah hepinize güç versin. Mesleğinizde yürekten başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.