19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

“OLFED’İN çıtasını yükselteceğiz!”

Gebze 25.10.2018 - 11:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

“OLFED’İN çıtasını yükselteceğiz!”

OLFED BAŞKANI İSRAFİL KAMACI YÖNETİMİNİ TANITTI

Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen kongre sonrası Erzurum Oltu Dernekler Federasyonu(OLFED) başkanlığına seçilen İsrafil Kamacı, yönetimi ile bir araya gelerek yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler verdi. YÖNETİME VE BASINA CAĞ KEBAP İKRAMI Dernek binasında gerçekleşen programda basın mensuplarını bilgilendirerek açıklamalarda bulunan Erzurum Oltu Dernekler Federasyonu Başkanı İsrafil Kamacı, toplantı sonrası dernek yönetimine ve üyelerine kendi elleriyle cağ kebabı ikramında bulundu.  Başkan Kamacı,’’Bundan sonra da yönetim olarak belirlediğimiz günlerde derneğimizde hem dernek üyelerimize hem de hemşerilerimize cağ kebabı ikramında bulunacağız. Bu etkinliğimize hemşerilerimiz dışındaki vatandaşları da davet ediyoruz’’ dedi. KAMACI: SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİNE AĞIRLIK VERECEĞİZ Hemşehrilerine ve bölgemize değer katma adına sosyal sorumluluk projelerine ağırlık vereceklerini kaydeden Başkan Kamacı, siyasetten uzak, şeffaf ve açık bir yönetim anlayışıyla hizmet edeceklerini söyledi. OLFED’in çıtasını daha yukarıya taşımak adına ellerinden gelen tüm gayreti göstereceklerini belirten Kamacı, önümüzdeki günlerde gerçekleştirmeyi düşündükleri projeleri kamuoyuna duyuracaklarını belirtti. KAMACI: DERNEKLERİMİZLE BİRLİKTE HAREKET EDECEĞİZ İl, ilçe ve köy dernekleriyle birlikte hareket edeceklerini belirterek hemşehrilerine kucak açan Başkan Kamacı, ‘’Tüm derneklerimizle birlikte istişare yaparak birlikte yürüyeceğiz. Bizim için önemli olan samimiyet ve sevgi. Yapacağımız ortak çalışmalarla, duruşumuzla ve kararlılığımızla çok güzel işlere imza atacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın’’dedi. İŞTE OLFED YÖNETİMİ Erzurum Oltu Dernekler Federasyonu(OLFED) yeni dönem yönetimi şu isimlerden oluştu: İsrafil Kamacı(Başkan),  Şeref Göksel, Doğukan Önal, Hüsnü Coşkun, Kenan Tanrıver, Murat Dursun, Recep Aras, Ahmet Akça, Mevlüt Gör, Mustafa Albayrak,  Sezgin Polat, Uğur Aktaş, Ömer Doğan, Yücel Yıldız, Taner Sağlam, Ferhat Güllü, Ercan Yüce, Muhsin Özkılıç, Serkan Zengin, Mustafa Semizer, Yavuz Özmen,  Hasan Keleş,  Levent Vural, Ayaz Toprak ve Necmettin Coşkun.   Başkan Kamacı, kendi elleriyle yönetimine cağ kebap ikram etti.   OLFED’in yeni yönetiminin heyecanlı görüntüsü dikkatlerden kaçmadı.
OLFED BAŞKANI İSRAFİL KAMACI YÖNETİMİNİ TANITTI

Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen kongre sonrası Erzurum Oltu Dernekler Federasyonu(OLFED) başkanlığına seçilen İsrafil Kamacı, yönetimi ile bir araya gelerek yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

YÖNETİME VE BASINA CAĞ KEBAP İKRAMI

Dernek binasında gerçekleşen programda basın mensuplarını bilgilendirerek açıklamalarda bulunan Erzurum Oltu Dernekler Federasyonu Başkanı İsrafil Kamacı, toplantı sonrası dernek yönetimine ve üyelerine kendi elleriyle cağ kebabı ikramında bulundu.  Başkan Kamacı,’’Bundan sonra da yönetim olarak belirlediğimiz günlerde derneğimizde hem dernek üyelerimize hem de hemşerilerimize cağ kebabı ikramında bulunacağız. Bu etkinliğimize hemşerilerimiz dışındaki vatandaşları da davet ediyoruz’’ dedi.

KAMACI: SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİNE AĞIRLIK VERECEĞİZ

Hemşehrilerine ve bölgemize değer katma adına sosyal sorumluluk projelerine ağırlık vereceklerini kaydeden Başkan Kamacı, siyasetten uzak, şeffaf ve açık bir yönetim anlayışıyla hizmet edeceklerini söyledi. OLFED’in çıtasını daha yukarıya taşımak adına ellerinden gelen tüm gayreti göstereceklerini belirten Kamacı, önümüzdeki günlerde gerçekleştirmeyi düşündükleri projeleri kamuoyuna duyuracaklarını belirtti.

KAMACI: DERNEKLERİMİZLE BİRLİKTE HAREKET EDECEĞİZ

İl, ilçe ve köy dernekleriyle birlikte hareket edeceklerini belirterek hemşehrilerine kucak açan Başkan Kamacı, ‘’Tüm derneklerimizle birlikte istişare yaparak birlikte yürüyeceğiz. Bizim için önemli olan samimiyet ve sevgi. Yapacağımız ortak çalışmalarla, duruşumuzla ve kararlılığımızla çok güzel işlere imza atacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın’’dedi.

İŞTE OLFED YÖNETİMİ

Erzurum Oltu Dernekler Federasyonu(OLFED) yeni dönem yönetimi şu isimlerden oluştu: İsrafil Kamacı(Başkan),  Şeref Göksel, Doğukan Önal, Hüsnü Coşkun, Kenan Tanrıver, Murat Dursun, Recep Aras, Ahmet Akça, Mevlüt Gör, Mustafa Albayrak,  Sezgin Polat, Uğur Aktaş, Ömer Doğan, Yücel Yıldız, Taner Sağlam, Ferhat Güllü, Ercan Yüce, Muhsin Özkılıç, Serkan Zengin, Mustafa Semizer, Yavuz Özmen,  Hasan Keleş,  Levent Vural, Ayaz Toprak ve Necmettin Coşkun.

 

Başkan Kamacı, kendi elleriyle yönetimine cağ kebap ikram etti.

 

OLFED’in yeni yönetiminin heyecanlı görüntüsü dikkatlerden kaçmadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.