Olmayınca olmuyor 0-1

Spor 03.02.2019 - 17:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Olmayınca olmuyor 0-1

Teknik direktör Eyüp Tutcuoğlu’nun göreve gelmesinden sonra yenilgi yüzü görmeyen BAL temsilcimiz Çayırovaspor, bugün sahasında konuk ettiği Maltepe’ye boyun eğdi. Yeşil-Siyahlılar Kuştepe Stadı’ndaki mücadelede oldukça şanssızdı. İbrahim Keleş’in 30 metreden çektiği şut üst direkte patlarken, aynı şekilde Ferhat’ın da topu direkten döndü. ATAN KAZANDI İlk 45 dakikada 0-0 tamamlanırken, ikinci yarı golü atanın kazanacağı bir maç şeklinde geçti. Nitekim dakikalar 67’yi gösterdiğinde Maltepespor, Samet Şenol ile 1-0’ı buldu. Geri kalan temsilcimizin geliştirdiği ataklar sonuca yansımadı ve konuk takım tek golle 3 puanı alan taraf oldu. 6 maç sonra yenilgi yüzü gören Çayırovaspor, kentlisi Doğantepe’nin mağlup olduğu haftada önemli bir fırsat tepti. 17 puanda kalan ekibimiz hafta sonu 2-2’lik maçın rövanşında Gaziosmanpaşa’ya konuk olacak.

Teknik direktör Eyüp Tutcuoğlu’nun göreve gelmesinden sonra yenilgi yüzü görmeyen BAL temsilcimiz Çayırovaspor, bugün sahasında konuk ettiği Maltepe’ye boyun eğdi. Yeşil-Siyahlılar Kuştepe Stadı’ndaki mücadelede oldukça şanssızdı. İbrahim Keleş’in 30 metreden çektiği şut üst direkte patlarken, aynı şekilde Ferhat’ın da topu direkten döndü.

ATAN KAZANDI

İlk 45 dakikada 0-0 tamamlanırken, ikinci yarı golü atanın kazanacağı bir maç şeklinde geçti. Nitekim dakikalar 67’yi gösterdiğinde Maltepespor, Samet Şenol ile 1-0’ı buldu. Geri kalan temsilcimizin geliştirdiği ataklar sonuca yansımadı ve konuk takım tek golle 3 puanı alan taraf oldu. 6 maç sonra yenilgi yüzü gören Çayırovaspor, kentlisi Doğantepe’nin mağlup olduğu haftada önemli bir fırsat tepti. 17 puanda kalan ekibimiz hafta sonu 2-2’lik maçın rövanşında Gaziosmanpaşa’ya konuk olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.