“Olmuyorsa artık zorlamayacaksın!”

Gebze 24.06.2020 - 10:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Olmuyorsa artık zorlamayacaksın!”

İYİ Parti Gebze İlçe eski Başkan Yardımcısı Şafak Akın partisinden zehir zemberek bir açıklama ile istifa etti. Sert sözler kullanarak eleştiri dozlarını arttıran Akın “Gönlün rahat mı? Elinden geleni yaptın mı? Cidden olmuyorsa zorlamayacaksın” dedi. İYİ Parti Gebze İlçe eski Başkan Yardımcısı Şafak Akın partisinden zehir zemberek bir açıklama ile istifa etti. Akın; “Biz merkezde , milliyetçiyi, demokratı, sosyal demokratı herkesi kucaklayıp iktidar olsun istedik, ama birileri küçük olsun benim olsun kendiniz çalar kendimiz oynar, bunları da dolgu malzemesi yapar üstüne basar geçer köşe başlarına otururuz dercesine inat edince, olmuyor dedik . Çelik çomak oynama ve dolgu malzemesi olma zamanı geride kaldı. Tüm bahsettiğim ve bahsedemediğim nice nedenlerden ötürü Gebze İlçe Delegeliği ve İYİ parti üyeliğimden istifa ediyorum. Bu yolculuğum esnasında kazandığım çok değerli dostlarım oldu, çıkarsız ve menfaatsiz. Hakkınızı helal edin dostlar. Siyasette hizmetin adresi yoktur. Yürüdüğüm yol, benim yolumdur. Çok daha İYİ bir Türkiye temennisi ile” ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Gebze İlçe eski Başkan Yardımcısı Şafak Akın partisinden zehir zemberek bir açıklama ile istifa etti. Sert sözler kullanarak eleştiri dozlarını arttıran Akın “Gönlün rahat mı? Elinden geleni yaptın mı? Cidden olmuyorsa zorlamayacaksın” dedi.

İYİ Parti Gebze İlçe eski Başkan Yardımcısı Şafak Akın partisinden zehir zemberek bir açıklama ile istifa etti. Akın; “Biz merkezde , milliyetçiyi, demokratı, sosyal demokratı herkesi kucaklayıp iktidar olsun istedik, ama birileri küçük olsun benim olsun kendiniz çalar kendimiz oynar, bunları da dolgu malzemesi yapar üstüne basar geçer köşe başlarına otururuz dercesine inat edince, olmuyor dedik . Çelik çomak oynama ve dolgu malzemesi olma zamanı geride kaldı. Tüm bahsettiğim ve bahsedemediğim nice nedenlerden ötürü Gebze İlçe Delegeliği ve İYİ parti üyeliğimden istifa ediyorum. Bu yolculuğum esnasında kazandığım çok değerli dostlarım oldu, çıkarsız ve menfaatsiz. Hakkınızı helal edin dostlar. Siyasette hizmetin adresi yoktur. Yürüdüğüm yol, benim yolumdur. Çok daha İYİ bir Türkiye temennisi ile” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.