19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

OLŞEN VEKİLLİĞE ADAY

Kocaeli 27.02.2015 - 23:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

OLŞEN VEKİLLİĞE ADAY

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanlığı'na aday gösterilen Müge Olşen, Kadın Kolları Genel Başkanı Sibel Gönül'ün milletvekili aday adayı olmamasıyla Ankara'ya giderek milletvekilliği aday adaylığına başvurdu

AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Sibel Gönül'ün milletvekili aday adayı olmaması il kadın kolları başkanlığında belirsizlikler yaratmıştı. İl kadın kolları başkanlığına aday gösterilen Müge Olşen'in, Sibel Gönül'ün aday adayı olmaması durumunda vekilliğe başvurabileceği konuşuluyordu. Ancak Gönül'ün aday adayı olmadığını geç açıklaması üzerine il kadın kollarında büyük bir belirsizlik yaşanmıştı. Gönül'ün aday adayı olmamasıyla Müge Olşen'in genel merkeze vekil aday adaylığı başvurusunda bulunduğu ve önceki gün partinin il binasına il başkanı ile de görüşen Olşen'in il kadın kolları başkanlığını kabul etmediği öğrenildi.   KADIN KOLLARINI KABUL ETMEDİ Olşen'in il kadın kolları başkanlığını kabul etmeyerek milletvekilliği aday adaylığına başvurmasıyla il kadın kollarında da büyük bir muamma yaşanıyor. Şu anda mevcut il kadın kolları başkanı Oya Tunçel ve daha öncede il kadın kolları başkanlığı adaylığı için ismi geçen il başkan yardımcısı Emel Ceylan Balcıoğlu'nun da bu göreve sıcak bakmadığı biliniyor. İl kadın kolları başkanlığı için konuşulan bir isim ise daha önce adaylık için ismi geçen Emine Zeybek. Ayrıca il kadın kolları kongresinin hangi tarihte olacağı henüz netlik kazanmadı. 
AK Parti İl Kadın Kolları Başkanlığı'na aday gösterilen Müge Olşen, Kadın Kolları Genel Başkanı Sibel Gönül'ün milletvekili aday adayı olmamasıyla Ankara'ya giderek milletvekilliği aday adaylığına başvurdu

AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Sibel Gönül'ün milletvekili aday adayı olmaması il kadın kolları başkanlığında belirsizlikler yaratmıştı. İl kadın kolları başkanlığına aday gösterilen Müge Olşen'in, Sibel Gönül'ün aday adayı olmaması durumunda vekilliğe başvurabileceği konuşuluyordu. Ancak Gönül'ün aday adayı olmadığını geç açıklaması üzerine il kadın kollarında büyük bir belirsizlik yaşanmıştı. Gönül'ün aday adayı olmamasıyla Müge Olşen'in genel merkeze vekil aday adaylığı başvurusunda bulunduğu ve önceki gün partinin il binasına il başkanı ile de görüşen Olşen'in il kadın kolları başkanlığını kabul etmediği öğrenildi.

 

KADIN KOLLARINI KABUL ETMEDİ

Olşen'in il kadın kolları başkanlığını kabul etmeyerek milletvekilliği aday adaylığına başvurmasıyla il kadın kollarında da büyük bir muamma yaşanıyor. Şu anda mevcut il kadın kolları başkanı Oya Tunçel ve daha öncede il kadın kolları başkanlığı adaylığı için ismi geçen il başkan yardımcısı Emel Ceylan Balcıoğlu'nun da bu göreve sıcak bakmadığı biliniyor. İl kadın kolları başkanlığı için konuşulan bir isim ise daha önce adaylık için ismi geçen Emine Zeybek. Ayrıca il kadın kolları kongresinin hangi tarihte olacağı henüz netlik kazanmadı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.