19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

ÖLÜ'N BİZİ AYIRANA DEK GOSB’DA

Gebze 18.11.2018 - 16:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

ÖLÜ'N BİZİ AYIRANA DEK GOSB’DA

Hakan Yılmaz ve Ebru Cündübeyoğlu’nun bir araya geldiği ‘Ölü’n Bizi Ayırana Dek’ isimli oyun, 5 Aralık saat 18.30’da, GOSB’da sahnelenecek.

Gergedan yapımın yeni projesi ‘Ölü’n Bizi Ayırana Dek’in yönetmenliğini Hakan Yılmaz yapıyor. İki perdelik kara komedi oyunun konsepti PuCCa’ya, senaryosu ‘Bir Kadın Bir Erkek’ dizisi senaristleri Murat Dişli, Alper Atalan ve Zeki Enes Akkan’a ait. Cansu ve Serdar, evlilik hayatı canlarına tak etmiş ve boşanmaya karar vermiş bir çifttir. Boşanmadan bir gece önce kendileri için düzenlenen bir kutlama partisine katılırlar. Bir gece öncesine dair çok az şey hatırlayan Cansu ve Serdar’ı sabah bekleyen sürpriz, salonda kanepede uzanmakta olan cesettir. KATİL KİM? Ne yapacağını bilemeyen çiftimiz bir yandan “Hangimiz katil?” sorusuna yanıt ararken, bir yandan da ilişkilerini, evliliklerini, geçmişlerini, kendilerini bulundukları noktaya taşıyan olayları yeniden değerlendirecek ve karşılarına çıkacak bambaşka sürprizlerle mücadele etmeye çalışacaktır.  Bilet Ücreti: 50-TL. Ayrıntılı bilgi ve rezervasyon için:  Meral Ünver - Başak Özcan 0262 648 48 40 - 0262 648 48 43  meral@gosb.com.tr – basak@gosb.com.tr KÜBRA AKABALI
Hakan Yılmaz ve Ebru Cündübeyoğlu’nun bir araya geldiği ‘Ölü’n Bizi Ayırana Dek’ isimli oyun, 5 Aralık saat 18.30’da, GOSB’da sahnelenecek.

Gergedan yapımın yeni projesi ‘Ölü’n Bizi Ayırana Dek’in yönetmenliğini Hakan Yılmaz yapıyor. İki perdelik kara komedi oyunun konsepti PuCCa’ya, senaryosu ‘Bir Kadın Bir Erkek’ dizisi senaristleri Murat Dişli, Alper Atalan ve Zeki Enes Akkan’a ait. Cansu ve Serdar, evlilik hayatı canlarına tak etmiş ve boşanmaya karar vermiş bir çifttir. Boşanmadan bir gece önce kendileri için düzenlenen bir kutlama partisine katılırlar. Bir gece öncesine dair çok az şey hatırlayan Cansu ve Serdar’ı sabah bekleyen sürpriz, salonda kanepede uzanmakta olan cesettir.

KATİL KİM?

Ne yapacağını bilemeyen çiftimiz bir yandan “Hangimiz katil?” sorusuna yanıt ararken, bir yandan da ilişkilerini, evliliklerini, geçmişlerini, kendilerini bulundukları noktaya taşıyan olayları yeniden değerlendirecek ve karşılarına çıkacak bambaşka sürprizlerle mücadele etmeye çalışacaktır.  Bilet Ücreti: 50-TL. Ayrıntılı bilgi ve rezervasyon için:  Meral Ünver - Başak Özcan 0262 648 48 40 - 0262 648 48 43  meral@gosb.com.tr – basak@gosb.com.tr

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.