“Ölüm bile kıskanır Darıca sevdamızı”

Spor 07.10.2019 - 11:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Ölüm bile kıskanır Darıca sevdamızı”

ÇINARALTI TRİBÜNLERİNİN ACI KAYBI

Çınaraltı’nın acı günü. Darıca Gençlerbirliği tribünlerinin tanınan ve sevilen isimlerinden Ercan Ertekin, dün gece hayatını kaybetti. Uzak-yakın demeden mesafe tanımaksızın renklerine gönül verdiği Darıca Gençlerbirliği’ni hiçbir deplasman maçında yalnız bırakmayan Ertekin, hiç kuşkusuz Çınaraltı tribünlerinin sembol isimlerinden biri olmuştu. Darıca Gençlerbirliği sevdasını hasta yatağında söylemekten geri kalmayan Ertekin, sosyal medya hesaplarından paylaştığı bir fotoğrafta, “Ölüm bile kıskanır Darıca sevdamızı” sözleriyle yüreklere dokunmuştu. Hedef Gazetesi olarak merhuma Allah’tan rahmet, Ertekin ailesi ve Darıca Gençlerbirliği camiasına baş sağlığı diliyoruz.    
ÇINARALTI TRİBÜNLERİNİN ACI KAYBI

Çınaraltı’nın acı günü. Darıca Gençlerbirliği tribünlerinin tanınan ve sevilen isimlerinden Ercan Ertekin, dün gece hayatını kaybetti. Uzak-yakın demeden mesafe tanımaksızın renklerine gönül verdiği Darıca Gençlerbirliği’ni hiçbir deplasman maçında yalnız bırakmayan Ertekin, hiç kuşkusuz Çınaraltı tribünlerinin sembol isimlerinden biri olmuştu. Darıca Gençlerbirliği sevdasını hasta yatağında söylemekten geri kalmayan Ertekin, sosyal medya hesaplarından paylaştığı bir fotoğrafta, “Ölüm bile kıskanır Darıca sevdamızı” sözleriyle yüreklere dokunmuştu.

Hedef Gazetesi olarak merhuma Allah’tan rahmet, Ertekin ailesi ve Darıca Gençlerbirliği camiasına baş sağlığı diliyoruz.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.