Ölümsüz Eser YAS-DER İçin Sahnelendi

Darıca 22.03.2018 - 14:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Ölümsüz Eser YAS-DER İçin Sahnelendi

Aziz Nesin’in ölümsüz eseri Hadi Öldürsene Canikom Darıca Yaşlılarla Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (YAS_DER) için sahnelendi.

Darıca Yaşlılarla Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği/Yas-Der, 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası etkinlikleri kapsamında yaşlıların yüzünü Aziz Nesin’in ölümsüz eseri Hadi Öldürsene Canikom ile güldürdü. Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’ndeki etkinlikte Gebze BİLKAR (Bilimsel Kültürel Araştırmalar Yayıncılık Üretim Kooperatifi) Tiyatro Topluluğu oyunu Abbas Kırçıl’ın yönetmenliğinde, dernek yararına gönüllü olarak sahneledi. Davetiyelerin tamamının satıldığı komediyi aralarında ünlü sinema tiyatro ve dizi oyuncusu Ayşegül Ersoy’un (Ayşegül Atik) ile Çayırova Sevgi evleri sakinleri ve Tavşancıl Huzurevi Sakinlerinin de bulunduğu 400’ü aşkın tiyatrosever beğeniyle izledi. KALEM BİLE GETRSENİZ MUTLU OLACAĞIZ Etkinlikte bir konuşma yapan YAS-DER Başkanı Kudret Sekban, “Kardeş okul projelerimiz kapsamında bu sefer Trabzon’dan bir okul belirledik. Bir hayırsever tarafından yapılan ve 3-11 yaş arası engelli çocukların taşımalı sistemle eğitim göreceği okula herkesin desteğini bekliyoruz. Bir kalem getirseniz dahi mutlu olacağız.” dedi. Sekban, Gebze BİLKAR ile bugüne kadar çok konuda işbirliği ile hareket ettiklerini, bu etkinlikte de tiyatro topluluğunun gönüllü olarak sahne aldığını belirtip BİLKAR Başkanı Serdar Dikkatli şahsında kooperatifin tüm yönetici ve üyelerine teşekkür etti.
Aziz Nesin’in ölümsüz eseri Hadi Öldürsene Canikom Darıca Yaşlılarla Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (YAS_DER) için sahnelendi.

Darıca Yaşlılarla Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği/Yas-Der, 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası etkinlikleri kapsamında yaşlıların yüzünü Aziz Nesin’in ölümsüz eseri Hadi Öldürsene Canikom ile güldürdü. Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’ndeki etkinlikte Gebze BİLKAR (Bilimsel Kültürel Araştırmalar Yayıncılık Üretim Kooperatifi) Tiyatro Topluluğu oyunu Abbas Kırçıl’ın yönetmenliğinde, dernek yararına gönüllü olarak sahneledi. Davetiyelerin tamamının satıldığı komediyi aralarında ünlü sinema tiyatro ve dizi oyuncusu Ayşegül Ersoy’un (Ayşegül Atik) ile Çayırova Sevgi evleri sakinleri ve Tavşancıl Huzurevi Sakinlerinin de bulunduğu 400’ü aşkın tiyatrosever beğeniyle izledi.

KALEM BİLE GETRSENİZ MUTLU OLACAĞIZ

Etkinlikte bir konuşma yapan YAS-DER Başkanı Kudret Sekban, “Kardeş okul projelerimiz kapsamında bu sefer Trabzon’dan bir okul belirledik. Bir hayırsever tarafından yapılan ve 3-11 yaş arası engelli çocukların taşımalı sistemle eğitim göreceği okula herkesin desteğini bekliyoruz. Bir kalem getirseniz dahi mutlu olacağız.” dedi. Sekban, Gebze BİLKAR ile bugüne kadar çok konuda işbirliği ile hareket ettiklerini, bu etkinlikte de tiyatro topluluğunun gönüllü olarak sahne aldığını belirtip BİLKAR Başkanı Serdar Dikkatli şahsında kooperatifin tüm yönetici ve üyelerine teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.