19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

ÖNCE ATEŞ AÇTI, SONRA YANGIN ÇIKARDI

Kocaeli 30.03.2016 - 09:19, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

ÖNCE ATEŞ AÇTI, SONRA YANGIN ÇIKARDI

İzmit KOTKO Toptancılar Sitesi'nde gece saatlerinde alkollü olduğu öne sürülen bir şahıs yangın çıkardı

İzmit KOTKO Toptancılar Sitesi'nde silah seslerini duyan güvenlik görevlisi siteyi kontrol etmeye başladı. Bu esnada 32 numaralı iş yerine ait olan açık alandaki su şişelerinin yandığını görünce durumu itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yanan su şişelerine müdahale ederek alevleri büyümeden söndürdü.     Yapılan kontrollerde bir iş yerine pompalı tüfekle ateş açıldığı belirlenirken, aynı şahsın daha sonra açık alanda bulunan 5 litrelik su şişelerini yaktığı tespit edildi. Olayı gerçekleştiren kişinin alkollü bir kişinin olduğu iddia edildi. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlatırken, alkollü şahsın yakalanması için çalışmalar devam ediyor.
İzmit KOTKO Toptancılar Sitesi'nde gece saatlerinde alkollü olduğu öne sürülen bir şahıs yangın çıkardı

İzmit KOTKO Toptancılar Sitesi'nde silah seslerini duyan güvenlik görevlisi siteyi kontrol etmeye başladı. Bu esnada 32 numaralı iş yerine ait olan açık alandaki su şişelerinin yandığını görünce durumu itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yanan su şişelerine müdahale ederek alevleri büyümeden söndürdü.

 

 

Yapılan kontrollerde bir iş yerine pompalı tüfekle ateş açıldığı belirlenirken, aynı şahsın daha sonra açık alanda bulunan 5 litrelik su şişelerini yaktığı tespit edildi. Olayı gerçekleştiren kişinin alkollü bir kişinin olduğu iddia edildi. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlatırken, alkollü şahsın yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.