‘’Önce dostluk, sonra biz kazanalım’’

Gebze 18.01.2016 - 15:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

‘’Önce dostluk, sonra biz kazanalım’’

Hafta sonunda kent derbisinde deplasmanda Kocaelispor'la karşı karşıya gelecek olan Gebzespor tatlı bir telaş içinde.

Hafta sonunda kent derbisinde deplasmanda Kocaelispor'la karşı karşıya gelecek olan Gebzespor tatlı bir telaş içinde. Mor beyazlı futbolcular 3-1’lik yenilginin hesabını sormaya hazırlanırken, Başkan İlker Çakır da galibiyetten emin konuştu. Futbolcularına güvendiğini dile getiren Başkan Çakır, “Her futbolcum benim için kıymetli. Son 7 maçın 6’sını kazanan onlar. Kocaelispor maçında da gereğini yapacaklardır. Kazandığımız takdirde ligi yeniden başlatırız” dedi. 3 puandan başka bir sonucu düşünmediklerinin altını çizen Başkan Çakır, “Kocaelispor’la aramızdaki puan farkı ortada. Bu işin beraberliği yok. Bizim için tek seçenek var, o da galibiyet. İlk maçta hak etmediğimiz bir yenilgi almıştık. Şimdi daha çok güçlü bir Gebzespor var. Önce dostluk, sonra biz kazanalım” dedi. TARAFTAR GÜÇ VERECEK Kocaelispor maçında taraftarlarının takıma ekstra güç vereceğini sözlerine ekleyen Başkan Çakır, “Onların desteği her zaman harika olmasına karşın, belki ilk defa böyle bir atmosfer oluşacak. O nedenle biz onları yanımızda görmek istiyoruz. Gelsinler, bizi desteklesinler. Hep birlikte daha güçlüyüz” ifadelerini kullandı.
Hafta sonunda kent derbisinde deplasmanda Kocaelispor'la karşı karşıya gelecek olan Gebzespor tatlı bir telaş içinde.

Hafta sonunda kent derbisinde deplasmanda Kocaelispor'la karşı karşıya gelecek olan Gebzespor tatlı bir telaş içinde. Mor beyazlı futbolcular 3-1’lik yenilginin hesabını sormaya hazırlanırken, Başkan İlker Çakır da galibiyetten emin konuştu. Futbolcularına güvendiğini dile getiren Başkan Çakır, “Her futbolcum benim için kıymetli. Son 7 maçın 6’sını kazanan onlar. Kocaelispor maçında da gereğini yapacaklardır. Kazandığımız takdirde ligi yeniden başlatırız” dedi. 3 puandan başka bir sonucu düşünmediklerinin altını çizen Başkan Çakır, “Kocaelispor’la aramızdaki puan farkı ortada. Bu işin beraberliği yok. Bizim için tek seçenek var, o da galibiyet. İlk maçta hak etmediğimiz bir yenilgi almıştık. Şimdi daha çok güçlü bir Gebzespor var. Önce dostluk, sonra biz kazanalım” dedi.

TARAFTAR GÜÇ VERECEK

Kocaelispor maçında taraftarlarının takıma ekstra güç vereceğini sözlerine ekleyen Başkan Çakır, “Onların desteği her zaman harika olmasına karşın, belki ilk defa böyle bir atmosfer oluşacak. O nedenle biz onları yanımızda görmek istiyoruz. Gelsinler, bizi desteklesinler. Hep birlikte daha güçlüyüz” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.