19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Önce idmanı izledi, sonra imzayı çaktı!

Spor 07.08.2019 - 13:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Önce idmanı izledi, sonra imzayı çaktı!

Transfer sürecinde üst liglerden birçok deneyimli oyuncuyu kadrosuna katan Gebzespor, önemli bir ismi daha renklerine bağladı. Mor beyazlı temsilcimiz son iki sezondur 3.Lig ekibi Batman Petrolspor’da görev yapan kanat oyuncusu Samed Kartal’ı transfer etti. Dün akşam yapılan antrenman öncesinde Alaettin Kurt Stadı’na gelerek yeni takımının antrenmanını kenardan izleyen tecrübeli oyuncu, idman sonrasında kulüp tesislerinde kendisini Gebzesporlu yapan sözleşmeye imza attı. PROFESYONEL LİGLERDE 304 MAÇ İlk kez amatör ligde forma giyecek olan 31 yaşındaki futbolcunun profesyonel liglerde tam 304 maçı bulunan deneyimli oyuncu, Sivasspor, Bağcılarspor, Kırşehirspor, 1922 Konyaspor, Balıkesirspor, Fethiyespor, Adana Demirspor, Giresunspor, Göztepe, Yeni Malatya, Pendikspor, Aydınspor, Manisa BŞB ve son olarak B.Petrolspor’da görev yaptı. 1.Lig’de 14 maç, 2.Lig’de 188 maç ve 3.Lig’de 86 maçı bulunan Samed Kartal’ın, 45’i 2.Lig’de olmak üzere toplamda 57 golü bulunuyor.

Transfer sürecinde üst liglerden birçok deneyimli oyuncuyu kadrosuna katan Gebzespor, önemli bir ismi daha renklerine bağladı. Mor beyazlı temsilcimiz son iki sezondur 3.Lig ekibi Batman Petrolspor’da görev yapan kanat oyuncusu Samed Kartal’ı transfer etti. Dün akşam yapılan antrenman öncesinde Alaettin Kurt Stadı’na gelerek yeni takımının antrenmanını kenardan izleyen tecrübeli oyuncu, idman sonrasında kulüp tesislerinde kendisini Gebzesporlu yapan sözleşmeye imza attı.

PROFESYONEL LİGLERDE 304 MAÇ

İlk kez amatör ligde forma giyecek olan 31 yaşındaki futbolcunun profesyonel liglerde tam 304 maçı bulunan deneyimli oyuncu, Sivasspor, Bağcılarspor, Kırşehirspor, 1922 Konyaspor, Balıkesirspor, Fethiyespor, Adana Demirspor, Giresunspor, Göztepe, Yeni Malatya, Pendikspor, Aydınspor, Manisa BŞB ve son olarak B.Petrolspor’da görev yaptı. 1.Lig’de 14 maç, 2.Lig’de 188 maç ve 3.Lig’de 86 maçı bulunan Samed Kartal’ın, 45’i 2.Lig’de olmak üzere toplamda 57 golü bulunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.