ÖNCE VURDU SONRA KENDİNİ İHBAR ETTİ

Kocaeli 18.01.2016 - 14:54, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

ÖNCE VURDU SONRA KENDİNİ İHBAR ETTİ

Körfez'de meydana gelen olayda bir kişi silahla yaralandı

Olay, Körfez Mimar Sinan Mahallesi Menderes Caddesi'nde bulunan Life Spot isimli iş yerinde meydana geldi. Edinilen bilgi ve iddialara göre; Körfez Mimar Sinan Mahallesi Menderes Caddesi'nde bir kahvehane işleten Mehmet Tağgür'e sabah saatlerinde kahvehanede kahvaltı yaptığı sırada Ferdi B.'den telefon geldi. Telefon üzerine Mehmet Tağgür, Ferdi B.'nin işlettiği Life Spot isimli iş yerine gitti. Tağgür, 5 dakika sonra kanlar içerisinde ayağından vurulmuş halde kahvehaneye geri döndü. Bu sırada hemen ambulansa haber verilirken, Tağgür de kemer ile ayağına turnike yaptı. KENDİSİNİ İHBAR ETTİ İki ayağından vurulan Mehmet Tağgür kahvehaneye gelen ambulansla Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılrıken, olayın aslı daha sonra ortaya çıktı. Ferdi B. iş yerine çağırdığı Mehmet Tağgür ile önce tartışmaya başladı, tartışmanın büyümesi üzerine silahla Tağgür'e ateş açtı. Olay sonrası Ferdi B. de polise telefon açarak kendisini ihbar etti. Ferdi B. isimli şahıs da iş yerine gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. Olayın alacak-verecek meselesi yüzünden yaşandığı ileri sürüldü. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.
Körfez'de meydana gelen olayda bir kişi silahla yaralandı

Olay, Körfez Mimar Sinan Mahallesi Menderes Caddesi'nde bulunan Life Spot isimli iş yerinde meydana geldi. Edinilen bilgi ve iddialara göre; Körfez Mimar Sinan Mahallesi Menderes Caddesi'nde bir kahvehane işleten Mehmet Tağgür'e sabah saatlerinde kahvehanede kahvaltı yaptığı sırada Ferdi B.'den telefon geldi. Telefon üzerine Mehmet Tağgür, Ferdi B.'nin işlettiği Life Spot isimli iş yerine gitti. Tağgür, 5 dakika sonra kanlar içerisinde ayağından vurulmuş halde kahvehaneye geri döndü. Bu sırada hemen ambulansa haber verilirken, Tağgür de kemer ile ayağına turnike yaptı.

KENDİSİNİ İHBAR ETTİ

İki ayağından vurulan Mehmet Tağgür kahvehaneye gelen ambulansla Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılrıken, olayın aslı daha sonra ortaya çıktı. Ferdi B. iş yerine çağırdığı Mehmet Tağgür ile önce tartışmaya başladı, tartışmanın büyümesi üzerine silahla Tağgür'e ateş açtı. Olay sonrası Ferdi B. de polise telefon açarak kendisini ihbar etti. Ferdi B. isimli şahıs da iş yerine gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. Olayın alacak-verecek meselesi yüzünden yaşandığı ileri sürüldü. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.