Önceliğimiz virüs değil alışveriş!

Gebze 13.05.2020 - 13:54, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Önceliğimiz virüs değil alışveriş!

Başta Sağlık Bakanlığı olmak üzere tüm yetkililer Corona virüs salgınının bilmediğini tehlikenin devam ettiğini söylüyor. Uzmanların ortak görüşü mümkün olduğunca evde kalmayı başarmak. Aksi durum salgında bu kadar yol alınmışken her şeyi daha karmaşık hale getirebilir. Uzmanların tüm uyarılarına karşın sokaktaki tablo çok farklı. Gebze'deki alışveriş ve giyim mağazalarındaki durum virüse davetiye çıkartan cinsten. SOSYAL MESAFE SIFIR Mağaza önlerindeki kalabalık ve yığılma sosyal mesafe kuralını ihlal eden cinsten. Ayrıca çok kişinin maske kullanımı konusunda hala sıkıntı yaşadığı gerçeği var. Güzel havayla birlikte kendisini dışarıya atan vatandaşlar giyim telaşına düşerken indirimli mağazalarda büyük yoğunluk ve yığılma oluştururken tüm söylenenlerin aksini yapmayı sürdürüyorlar.  

Başta Sağlık Bakanlığı olmak üzere tüm yetkililer Corona virüs salgınının bilmediğini tehlikenin devam ettiğini söylüyor. Uzmanların ortak görüşü mümkün olduğunca evde kalmayı başarmak. Aksi durum salgında bu kadar yol alınmışken her şeyi daha karmaşık hale getirebilir. Uzmanların tüm uyarılarına karşın sokaktaki tablo çok farklı. Gebze'deki alışveriş ve giyim mağazalarındaki durum virüse davetiye çıkartan cinsten.

SOSYAL MESAFE SIFIR

Mağaza önlerindeki kalabalık ve yığılma sosyal mesafe kuralını ihlal eden cinsten. Ayrıca çok kişinin maske kullanımı konusunda hala sıkıntı yaşadığı gerçeği var. Güzel havayla birlikte kendisini dışarıya atan vatandaşlar giyim telaşına düşerken indirimli mağazalarda büyük yoğunluk ve yığılma oluştururken tüm söylenenlerin aksini yapmayı sürdürüyorlar.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.