19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Önder; “Uyum İçerisinde Çalışacağız”

Gebze 01.01.2018 - 15:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Önder; “Uyum İçerisinde Çalışacağız”

AK Parti Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Şenay Cebelli Önder bir mesaj yayımlayarak, “İlçe başkanımız İrfan Ayar ve yönetim kurulu üyeleri, gençlik kolları başkanımız Ayhan Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri, mahalle teşkilatlarımız ile tam bir uyum içerisinde çalışmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğiz.” dedi.

Geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen ilçe kadın kolları kongresinin ardından bir mesaj yayımlayarak geçmiş dönemde görev almış kadın kolları başkanlarına ve partide emeği geçen herkese teşekkür eden yeni başkan Şenay Cebelli Önder, görev ve sorumluluklarının bilincinde olacağını ifade etti. Yeni başkan Önder mesajında, “Değerli dava arkadaşlarım, çok kıymetli AK kadınlarımız ve mensubu olmaktan gurur duyduğum AK Ailem; Partimizin kuruluşundan bugüne kadar AK davamızı elden ele gönülden gönüle bugünlere kadar getiren ve her başkanımın çıtayı daha da yükselttiği ve bundan sonraki başkanlık görevimde her zaman yanımda olacağını bildiğim, bilgi ve tecrübelerinden faydalanacağım, bizleri hiç bir zaman yalnız bırakmayacak olan Gebze AK Parti Kadın Kollarında görev almış başkanlarım; Kadriye Gedikbey Başkanıma, Meliha Kocacık Başkanıma, Mehtap Yılmazel Başkanıma, Yeşim Evren Başkanıma, Serpil Gürsoy Başkanıma, Vasfiye Aydın Başkanıma ve Buket Tatoglu Başkanıma ve başkanlarımın şahıslarında yönetim kurulu üyelerine ve son dönemde vekâleten başkanlık yapan Yurdanur Tohum ablama sonsuz teşekkürlerimi sunarım.     OYLARIMIZI ARTTIRACAĞIZ 29.12.2017 tarihinde Gebze' de gerçekleştirdiğimiz kadın kolları 4. olağan kongremizde dava bilinci ile gerek yönetim kurulunda gerekse mahallelerimizde görev alan AK Kadınlarıma canı gönülden teşekkür ederim. Tüm delegelerimizin oyları ile göreve gelmiş olmanın verdiği mutluluk ile bundan sonra ki süreçte bizleri bekleyen görev ve sorumluluklarımızın bilincinde olarak AK kadınlarımızın ve üye sayımızı çoğaltmak, önümüzdeki seçimlerde oylarımızı daha da arttırmak, AK Partimizin vizyonu ve misyonu doğrultusunda Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisine ve duruşuna layık olmaya çalışan bir kadın kolları başkanı ve yönetimi olmak için gece gündüz demeden, yorgunluk ve yılgınlık nedir bilmeden yönetim kurulundaki arkadaşlarımız ve mahalle teşkilatlarımız ile ilçe başkanımız Sayın İrfan Ayar başkanım ve şahsında yönetim kurulu üyeleri ve gençlik kolları başkanımız Ayhan Yılmaz ve şahsında yönetim kurulu üyeleri ile tam bir uyum içerisinde çalışmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğiz. Bu vesile ile AK Aileme sevgi, saygı ve muhabbetlerimi sunarım. Rabbim yâr ve yardımcımız olsun.” diye belirtti. 
AK Parti Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Şenay Cebelli Önder bir mesaj yayımlayarak, “İlçe başkanımız İrfan Ayar ve yönetim kurulu üyeleri, gençlik kolları başkanımız Ayhan Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri, mahalle teşkilatlarımız ile tam bir uyum içerisinde çalışmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğiz.” dedi.

Geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen ilçe kadın kolları kongresinin ardından bir mesaj yayımlayarak geçmiş dönemde görev almış kadın kolları başkanlarına ve partide emeği geçen herkese teşekkür eden yeni başkan Şenay Cebelli Önder, görev ve sorumluluklarının bilincinde olacağını ifade etti. Yeni başkan Önder mesajında, “Değerli dava arkadaşlarım, çok kıymetli AK kadınlarımız ve mensubu olmaktan gurur duyduğum AK Ailem; Partimizin kuruluşundan bugüne kadar AK davamızı elden ele gönülden gönüle bugünlere kadar getiren ve her başkanımın çıtayı daha da yükselttiği ve bundan sonraki başkanlık görevimde her zaman yanımda olacağını bildiğim, bilgi ve tecrübelerinden faydalanacağım, bizleri hiç bir zaman yalnız bırakmayacak olan Gebze AK Parti Kadın Kollarında görev almış başkanlarım; Kadriye Gedikbey Başkanıma, Meliha Kocacık Başkanıma, Mehtap Yılmazel Başkanıma, Yeşim Evren Başkanıma, Serpil Gürsoy Başkanıma, Vasfiye Aydın Başkanıma ve Buket Tatoglu Başkanıma ve başkanlarımın şahıslarında yönetim kurulu üyelerine ve son dönemde vekâleten başkanlık yapan Yurdanur Tohum ablama sonsuz teşekkürlerimi sunarım.

 

 

OYLARIMIZI ARTTIRACAĞIZ

29.12.2017 tarihinde Gebze' de gerçekleştirdiğimiz kadın kolları 4. olağan kongremizde dava bilinci ile gerek yönetim kurulunda gerekse mahallelerimizde görev alan AK Kadınlarıma canı gönülden teşekkür ederim. Tüm delegelerimizin oyları ile göreve gelmiş olmanın verdiği mutluluk ile bundan sonra ki süreçte bizleri bekleyen görev ve sorumluluklarımızın bilincinde olarak AK kadınlarımızın ve üye sayımızı çoğaltmak, önümüzdeki seçimlerde oylarımızı daha da arttırmak, AK Partimizin vizyonu ve misyonu doğrultusunda Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisine ve duruşuna layık olmaya çalışan bir kadın kolları başkanı ve yönetimi olmak için gece gündüz demeden, yorgunluk ve yılgınlık nedir bilmeden yönetim kurulundaki arkadaşlarımız ve mahalle teşkilatlarımız ile ilçe başkanımız Sayın İrfan Ayar başkanım ve şahsında yönetim kurulu üyeleri ve gençlik kolları başkanımız Ayhan Yılmaz ve şahsında yönetim kurulu üyeleri ile tam bir uyum içerisinde çalışmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğiz. Bu vesile ile AK Aileme sevgi, saygı ve muhabbetlerimi sunarım. Rabbim yâr ve yardımcımız olsun.” diye belirtti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.