19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Önemli Maç Öncesi KURŞUN YAĞDIRDILAR

Spor 01.05.2017 - 14:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Önemli Maç Öncesi KURŞUN YAĞDIRDILAR

3 futbolcunun içinde bulunduğu araca silahlı saldırı düzenlendi.

Brezilya'da Bahia ile Vitoria arasında oynanan maçın öncesi ve sonrasında büyük olaylar yaşandı. İki takım arasında oynanan ilk maçı Vitoria 2-1 kazanmıştı. Bu maçlardan önce Nisan ayında  Brezilya federasyonu, tribünlerdeki taraftarların yüzde 15'inin karışık oturmasına karar vermişti. Olayları sona erdirmesi amaçlanan bu karar sonrası, şiddet daha da arttı. VITORIA'LI FUTBOLCULARIN ARABASINA SİLAHLI SALDIRI Önce bir taraftar maç öncesi vurularak öldürüldü. Ardından da içinde 3 Vitorialı futbolcunun bulunduğu araca silahlı saldırı oldu. Son olarak da rövanş maçı sonrası iki takım futbolcuları tekme tokat birbirine girdi. Maçı Bahia 2-0 kazanınca, 90. dakika sonrası ortalık adeta arenaya döndü. Kaynak: Sporvadisi.com
3 futbolcunun içinde bulunduğu araca silahlı saldırı düzenlendi.

Brezilya'da Bahia ile Vitoria arasında oynanan maçın öncesi ve sonrasında büyük olaylar yaşandı. İki takım arasında oynanan ilk maçı Vitoria 2-1 kazanmıştı.

Bu maçlardan önce Nisan ayında  Brezilya federasyonu, tribünlerdeki taraftarların yüzde 15'inin karışık oturmasına karar vermişti. Olayları sona erdirmesi amaçlanan bu karar sonrası, şiddet daha da arttı.

VITORIA'LI FUTBOLCULARIN ARABASINA SİLAHLI SALDIRI

Önce bir taraftar maç öncesi vurularak öldürüldü. Ardından da içinde 3 Vitorialı futbolcunun bulunduğu araca silahlı saldırı oldu. Son olarak da rövanş maçı sonrası iki takım futbolcuları tekme tokat birbirine girdi. Maçı Bahia 2-0 kazanınca, 90. dakika sonrası ortalık adeta arenaya döndü.

Kaynak: Sporvadisi.com
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.