Onlar artık mezun!

Gebze 14.06.2019 - 18:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Onlar artık mezun!

Gebze’nin en başarılı okulları arasında gelen Gebze Anadolu Lisesi 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı mezunları gerçekleştirilen mezuniyet töreninde kepleri atarak mezuniyetlerini kutladılar.

Gebze Anadolu Lisesi 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı mezunları için önceki gün bir mezuniyet töreni gerçekleştirildi. Okulun bahçesinde gerçekleşen mezuniyet törenine Gebze Anadolu Lisesi Müdürü Refik Çimen, okul öğretmenleri, öğrenciler ve çok sayıda veli katıldı. Gebze Anadolu Lisesi Edebiyat Öğretmeni Güngör İrdem’in sunuculuğunu yaptığı törende ilk olarak saygı duruşunda bulunulup istiklal marşı okundu. Ardından Gebze Anadolu Lisesi Müdürü Refik Çimen günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.       BAŞARILAR DİLİYORUM Mezun olan tüm öğrencilere bundan sonraki eğitim hayatlarında başarılar dileyen Gebze Anadolu Lisesi Müdürü Refik Çimen, “Gebze Anadolu Lisesi olarak bu yıl 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılının mezunlarını vermenin gururunu yaşıyoruz. Hafta sonu gerçekleştirilecek olan sınavlara girecek olan tüm öğrencilerimize de şimdiden başarılar diliyorum.” dedi. Müdür Refik Çimen’in konuşmasının ardından 12’nci sınıflar ve 11’inci sınıflar arasında Türk Bayrağı ve Okul Bayrağı’nın devir teslim töreni yapıldı. Yapılan devir teslimin ardından Gebze Anadolu Lisesi’nin 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılının okul birincisi olan 12-A sınıfından Anılcan Yıldırım’ın mezuniyet kütüğüne ismini çakmasıyla devam edildi.     PANKARTLAR DAMGA VURDU Tören Gebze Anadolu Lisesi’nin 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılında mezun olan 12’nci sınıfların sahneye çağrılıp teslimi mezuniyet belgelerinin verilmesiyle devam etti. Mezuniyete öğrencilerin pankartları damga vurdu; “Bina yıkılmadan biz arazi”, “Biz gideriz adımız GAL’ır, dostlar bizi hatırlasın.”, “Gidiyoruz yok yazmayın.” Gibi pankartlarla okulda kahkaha dolu dakikalar yaşandı. Mezuniyet töreni mezun olan öğrenciler kepleri fırlatması ve toplu olarak çektirilen hatıra fotoğrafı son buldu. Gerçekleşen törenin ardından öğrenciler düzenlenen konserde doyasıya eğlenerek mezun olmanın sevinicini yaşadılar. KÜBRA AKABALI    
Gebze’nin en başarılı okulları arasında gelen Gebze Anadolu Lisesi 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı mezunları gerçekleştirilen mezuniyet töreninde kepleri atarak mezuniyetlerini kutladılar.

Gebze Anadolu Lisesi 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı mezunları için önceki gün bir mezuniyet töreni gerçekleştirildi. Okulun bahçesinde gerçekleşen mezuniyet törenine Gebze Anadolu Lisesi Müdürü Refik Çimen, okul öğretmenleri, öğrenciler ve çok sayıda veli katıldı. Gebze Anadolu Lisesi Edebiyat Öğretmeni Güngör İrdem’in sunuculuğunu yaptığı törende ilk olarak saygı duruşunda bulunulup istiklal marşı okundu. Ardından Gebze Anadolu Lisesi Müdürü Refik Çimen günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.

 

 

 

BAŞARILAR DİLİYORUM

Mezun olan tüm öğrencilere bundan sonraki eğitim hayatlarında başarılar dileyen Gebze Anadolu Lisesi Müdürü Refik Çimen, “Gebze Anadolu Lisesi olarak bu yıl 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılının mezunlarını vermenin gururunu yaşıyoruz. Hafta sonu gerçekleştirilecek olan sınavlara girecek olan tüm öğrencilerimize de şimdiden başarılar diliyorum.” dedi. Müdür Refik Çimen’in konuşmasının ardından 12’nci sınıflar ve 11’inci sınıflar arasında Türk Bayrağı ve Okul Bayrağı’nın devir teslim töreni yapıldı. Yapılan devir teslimin ardından Gebze Anadolu Lisesi’nin 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılının okul birincisi olan 12-A sınıfından Anılcan Yıldırım’ın mezuniyet kütüğüne ismini çakmasıyla devam edildi.

 

 

PANKARTLAR DAMGA VURDU

Tören Gebze Anadolu Lisesi’nin 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılında mezun olan 12’nci sınıfların sahneye çağrılıp teslimi mezuniyet belgelerinin verilmesiyle devam etti. Mezuniyete öğrencilerin pankartları damga vurdu; “Bina yıkılmadan biz arazi”, “Biz gideriz adımız GAL’ır, dostlar bizi hatırlasın.”, “Gidiyoruz yok yazmayın.” Gibi pankartlarla okulda kahkaha dolu dakikalar yaşandı. Mezuniyet töreni mezun olan öğrenciler kepleri fırlatması ve toplu olarak çektirilen hatıra fotoğrafı son buldu. Gerçekleşen törenin ardından öğrenciler düzenlenen konserde doyasıya eğlenerek mezun olmanın sevinicini yaşadılar.

KÜBRA AKABALI

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.