Onlar erdi muradına

Spor 20.04.2017 - 12:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Onlar erdi muradına

Onlar erdi muradına  Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’nın bünyesinde bulunan Hüma Hatun Bilgievi’nde sorumlu yönetici olan Zafer Güven, gönlünü kaptırdığı Bilişim Mühendisi Zeynep Hanım ile dünya evine girdi.   DÜĞÜN DOLDU TAŞTI Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde düzenlenen Zafer-Zeynep çiftinin düğününe bir dönem Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’un da başkanlığını yapan Antikkapı Genel Müdürü İslam Yücel, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi idarecileri Mehmet Yasin Özlü, Ali Bilgi, Hüseyin Coştur, bir süre önce Gönen Müftülüğüne atanan Gebze eski Müftüsü Şaban Apaydın, Darıca Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürü Bekir Güven, Eski Gebze Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mücahit Sak, Gebze Tenis Kulübü Başkanı Ali Tokaç, ÇAGET(Çayırova-Gebze-Tuzla Master koşucuları) üyeleri, Güven ve Cançetin ailelerinin yakınları katıldı.     RENKLİ GÖRÜNTÜLER OLUŞTU Heyecanları gözlerinden okunan Zafer-Zeynep çifti mutluluklarını arkadaşları ve aileleri ile eğlenerek perçinlerken, renkli görüntülerin yaşandığı düğünde genç çifte takı takmak için davetliler uzun kuyruk oluşturdu. Bizler de genç çifti tebrik ediyor, kendilerine bir ömür boyu sağlık, huzur ve mutluluk diliyoruz. 

Onlar erdi muradına 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’nın bünyesinde bulunan Hüma Hatun Bilgievi’nde sorumlu yönetici olan Zafer Güven, gönlünü kaptırdığı Bilişim Mühendisi Zeynep Hanım ile dünya evine girdi.

 

DÜĞÜN DOLDU TAŞTI

Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde düzenlenen Zafer-Zeynep çiftinin düğününe bir dönem Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’un da başkanlığını yapan Antikkapı Genel Müdürü İslam Yücel, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi idarecileri Mehmet Yasin Özlü, Ali Bilgi, Hüseyin Coştur, bir süre önce Gönen Müftülüğüne atanan Gebze eski Müftüsü Şaban Apaydın, Darıca Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürü Bekir Güven, Eski Gebze Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mücahit Sak, Gebze Tenis Kulübü Başkanı Ali Tokaç, ÇAGET(Çayırova-Gebze-Tuzla Master koşucuları) üyeleri, Güven ve Cançetin ailelerinin yakınları katıldı.

 

 

RENKLİ GÖRÜNTÜLER OLUŞTU

Heyecanları gözlerinden okunan Zafer-Zeynep çifti mutluluklarını arkadaşları ve aileleri ile eğlenerek perçinlerken, renkli görüntülerin yaşandığı düğünde genç çifte takı takmak için davetliler uzun kuyruk oluşturdu. Bizler de genç çifti tebrik ediyor, kendilerine bir ömür boyu sağlık, huzur ve mutluluk diliyoruz. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.