19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Onlar Gebzeli Gençlerin Yanında

Gebze 28.12.2017 - 10:13, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Onlar Gebzeli Gençlerin Yanında

AK Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları haftalık olağan yönetim kurulu toplantısına Belediye Başkanı, İlçe Başkanı ve İl Gençlik Kolları başkanı katılarak Gebzeli gençlerin yanında olduklarını belirttiler.

Önceki akşam gerçekleştirilen Gebze İlçe Gençlik Kolları haftalık olağan yönetim kurulu toplantısına Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman katıldı. Gerçekleştirilen toplantıda konuşan İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman, “Kongresini yaptığımız Gebze ilçe gençlik kolları başkanımız Ayhan Yılmaz ve yönetimine görevinde başarılar diliyor, görevlerinin Gebze’ye ve Kocaeli’ye hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.     SİYASET GENÇLEŞMELİ İl Başkanı Emre Kahraman’dan sonra konuşan AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, “Geçtiğimiz haftalarda büyük coşku ile gerçekleştirdiğimiz gençlik kolları kongremizde Bakan seçilen Ayhan Yılmaz’ı tebrik ediyorum. Kendisine ve yönetimine başarılar diliyorum. İlçe başkanı olarak benden talep ettikleri hususlar konusunda gençlerimizi yalnız bırakmayacağım. Sayın Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi siyaset gençleşmelidir. Biz de her zaman gençlerimizin yanında olacağız.” diye konuştu.     TEŞEKKÜR EDERİM İlçe Başkanı İrfan Ayar’dan sonra Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker bir konuşma yaptı. Başkan Köşker konuşmasında, “İlçe gençlik kolları başkanımız Ayhan Yılmaz ve yönetimine başarılar diliyorum. Geleceğimiz olan gençlerin hep yanındayız. Gençlerimizin bizden taleplerini karşılamak için çalışacağız.” ifadelerine yer verdi. Son olarak İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ayhan Yılmaz bir teşekkür konuşması gerçekleştirdi. Başkan Yılmaz, “Toplantımızı şereflendirerek, bizlere hayırlı olsun ziyaretlerini gerçekleştirdiniz. Bizi yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederim.” dedi. 
AK Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları haftalık olağan yönetim kurulu toplantısına Belediye Başkanı, İlçe Başkanı ve İl Gençlik Kolları başkanı katılarak Gebzeli gençlerin yanında olduklarını belirttiler.

Önceki akşam gerçekleştirilen Gebze İlçe Gençlik Kolları haftalık olağan yönetim kurulu toplantısına Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman katıldı. Gerçekleştirilen toplantıda konuşan İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman, “Kongresini yaptığımız Gebze ilçe gençlik kolları başkanımız Ayhan Yılmaz ve yönetimine görevinde başarılar diliyor, görevlerinin Gebze’ye ve Kocaeli’ye hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

 

 

SİYASET GENÇLEŞMELİ

İl Başkanı Emre Kahraman’dan sonra konuşan AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, “Geçtiğimiz haftalarda büyük coşku ile gerçekleştirdiğimiz gençlik kolları kongremizde Bakan seçilen Ayhan Yılmaz’ı tebrik ediyorum. Kendisine ve yönetimine başarılar diliyorum. İlçe başkanı olarak benden talep ettikleri hususlar konusunda gençlerimizi yalnız bırakmayacağım. Sayın Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi siyaset gençleşmelidir. Biz de her zaman gençlerimizin yanında olacağız.” diye konuştu.

 

 

TEŞEKKÜR EDERİM

İlçe Başkanı İrfan Ayar’dan sonra Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker bir konuşma yaptı. Başkan Köşker konuşmasında, “İlçe gençlik kolları başkanımız Ayhan Yılmaz ve yönetimine başarılar diliyorum. Geleceğimiz olan gençlerin hep yanındayız. Gençlerimizin bizden taleplerini karşılamak için çalışacağız.” ifadelerine yer verdi. Son olarak İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ayhan Yılmaz bir teşekkür konuşması gerçekleştirdi. Başkan Yılmaz, “Toplantımızı şereflendirerek, bizlere hayırlı olsun ziyaretlerini gerçekleştirdiniz. Bizi yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederim.” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.