19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Onlar pandeminin kahramanları

Gebze 03.07.2020 - 11:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Onlar pandeminin kahramanları

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne bağlı olarak Gebze Muallimköy’de vatandaşların karantinaya alındığı devlet yurdunu hastane personeli temizliyor. Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne bağlı olarak Gebze Muallimköy’de hizmet vermekte olan ve izolasyon için KYK Yurtlarında Darıca Farabi Devlet Hastanesi’ne tahsis edilen B, C ve D bloklarında ( Kredi Yurtlar Kumumu) tedavi görmekte olan hastaların sağlığı ve rahatlığı en ön planda tutulmaya gayret ediliyor. Hasta odaları belirlenen temizlik kuralları çerçevesinde temizlenmeye devam ediliyor. Yapılan günlük rutin temizliğin yanı sıra belirli aralıklarla on iki kişilik bir ekiple genel temizlik yapılmaktadır. Banyo ve tuvaletler dezenfekte edilerek buralardan gelebilecek olan bulaşı riski en aza indirgenmektir. TEŞEKKÜR EDERİZ Hastane Yönetimi tarafından yapılan açıklamada, “KYK yurtlarında tedavi gören hastalarımız bizlerin misafirleridir. Onların sağlığına kavuşması ve bu süreci en iyi şekilde atlatmaları en büyük temennimizdir. Misafir olan hastalarımızın da evlerinde gösterdikleri özeni kaldıkları odalarda da göstereceklerinden hiç şüphemiz yoktur. Pandemi sürecinin görünmez kahramanları olan temizlik personellerimize göstermiş oldukları bu özverili çalışmalardan dolayı teşekkür ederiz” ifadelerine yer verildi.

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne bağlı olarak Gebze Muallimköy’de vatandaşların karantinaya alındığı devlet yurdunu hastane personeli temizliyor.

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne bağlı olarak Gebze Muallimköy’de hizmet vermekte olan ve izolasyon için KYK Yurtlarında Darıca Farabi Devlet Hastanesi’ne tahsis edilen B, C ve D bloklarında ( Kredi Yurtlar Kumumu) tedavi görmekte olan hastaların sağlığı ve rahatlığı en ön planda tutulmaya gayret ediliyor. Hasta odaları belirlenen temizlik kuralları çerçevesinde temizlenmeye devam ediliyor. Yapılan günlük rutin temizliğin yanı sıra belirli aralıklarla on iki kişilik bir ekiple genel temizlik yapılmaktadır. Banyo ve tuvaletler dezenfekte edilerek buralardan gelebilecek olan bulaşı riski en aza indirgenmektir.

TEŞEKKÜR EDERİZ

Hastane Yönetimi tarafından yapılan açıklamada, “KYK yurtlarında tedavi gören hastalarımız bizlerin misafirleridir. Onların sağlığına kavuşması ve bu süreci en iyi şekilde atlatmaları en büyük temennimizdir. Misafir olan hastalarımızın da evlerinde gösterdikleri özeni kaldıkları odalarda da göstereceklerinden hiç şüphemiz yoktur. Pandemi sürecinin görünmez kahramanları olan temizlik personellerimize göstermiş oldukları bu özverili çalışmalardan dolayı teşekkür ederiz” ifadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.