19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Onlar Türkiye’nin yıldızı!

Gebze 03.02.2016 - 10:23, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Onlar Türkiye’nin yıldızı!

Gebzeli Yıldız Karatecilerimiz Türkiye Şampiyonası’nda ilimizin gururu oldu. Bursa’da yapılan Yıldızlar Türkiye Şampiyonası’nda Gebze Karate Do, ilimize 6 madalya getirdi.

Bursa’da yapılan Türkiye Yıldızlar Karate Şampiyonası’nda, Gebzeli Karatecilerimiz Yıldız gibi parladı. Türkiye Yıldızlar karate Şampiyonası geçtiğimiz hafta sonu Bursa’nın Gemlik İlçesi’nde yapıldı. 53 İl’den 2400 sporcunun yarıştığı turnuva nefes kesen müsabakalara sahne oldu. Şampiyonada ilimizi temsil eden Gebzeli Karate Do Spor Kulübü, turnuvayı 6 Madalya ile kapatarak, Kocaeli’yi ilk dörde taşıdı. GEBZE’YE 6 MADALYA Anadolu Kulüplerinin damga vurduğu turnuva da Gebze Karate Do Spor Kulübü 2 Altın, 2 Gümüş, 2 Bronz Madalya elde etti. Yıldız Milli sporcumuz son iki yılın Türkiye ve Balkan Şampiyonu Gizem Öztürk üst üste 3.Kez Türkiye şampiyonu olurken, Furkan Sertel de aynı şekilde Türkiye Şampiyonu olarak Altın madalya kazandı. Elif Ecem Şınık ve Berke Ertan da Gebze’ye Türkiye ikinciliği kazanırken, Kutay Gökalp ile Taylan Cemal sakin de Türkiye üçüncüsü olarak Bronz madalya kazandılar. MİLLİ TAKIMA SEÇİLDİLER Başarılı sporcularımız Gizem Öztürk ve Kutay Gökalp Mayıs ayında Hırvatistan’da yapılacak Yıldızlar Balkan Şampiyonası’nda ülkemizi temsil etme hakkı kazanırken, İlk dört sırayı İstanbul, Ankara, Bursa ve Kocaeli aldı. Teknik Direktör Adnan Şamdan dört gün boyunca zorlu mücadeleler yaşadıklarını belirterek, öncelikle sporcularını elde ettikleri başarıdan dolayı kutladı. Şamdan, Kocaeli İl Spor Müdürü Muzaffer Cintimar’ a da kendilerine verdiği destekten dolayı teşekkürlerini iletti. Cintimar’ın gelişiyle beraber ilimizde spora olan desteğin arttığını ve başarılarında üst üste geldiğini belirten Şamdan, Böyle isimlerin Spor Camiası için önemli olduğuna dikkati çekti. 
Gebzeli Yıldız Karatecilerimiz Türkiye Şampiyonası’nda ilimizin gururu oldu. Bursa’da yapılan Yıldızlar Türkiye Şampiyonası’nda Gebze Karate Do, ilimize 6 madalya getirdi.

Bursa’da yapılan Türkiye Yıldızlar Karate Şampiyonası’nda, Gebzeli Karatecilerimiz Yıldız gibi parladı. Türkiye Yıldızlar karate Şampiyonası geçtiğimiz hafta sonu Bursa’nın Gemlik İlçesi’nde yapıldı. 53 İl’den 2400 sporcunun yarıştığı turnuva nefes kesen müsabakalara sahne oldu. Şampiyonada ilimizi temsil eden Gebzeli Karate Do Spor Kulübü, turnuvayı 6 Madalya ile kapatarak, Kocaeli’yi ilk dörde taşıdı.

GEBZE’YE 6 MADALYA

Anadolu Kulüplerinin damga vurduğu turnuva da Gebze Karate Do Spor Kulübü 2 Altın, 2 Gümüş, 2 Bronz Madalya elde etti. Yıldız Milli sporcumuz son iki yılın Türkiye ve Balkan Şampiyonu Gizem Öztürk üst üste 3.Kez Türkiye şampiyonu olurken, Furkan Sertel de aynı şekilde Türkiye Şampiyonu olarak Altın madalya kazandı. Elif Ecem Şınık ve Berke Ertan da Gebze’ye Türkiye ikinciliği kazanırken, Kutay Gökalp ile Taylan Cemal sakin de Türkiye üçüncüsü olarak Bronz madalya kazandılar.

MİLLİ TAKIMA SEÇİLDİLER

Başarılı sporcularımız Gizem Öztürk ve Kutay Gökalp Mayıs ayında Hırvatistan’da yapılacak Yıldızlar Balkan Şampiyonası’nda ülkemizi temsil etme hakkı kazanırken, İlk dört sırayı İstanbul, Ankara, Bursa ve Kocaeli aldı. Teknik Direktör Adnan Şamdan dört gün boyunca zorlu mücadeleler yaşadıklarını belirterek, öncelikle sporcularını elde ettikleri başarıdan dolayı kutladı. Şamdan, Kocaeli İl Spor Müdürü Muzaffer Cintimar’ a da kendilerine verdiği destekten dolayı teşekkürlerini iletti. Cintimar’ın gelişiyle beraber ilimizde spora olan desteğin arttığını ve başarılarında üst üste geldiğini belirten Şamdan, Böyle isimlerin Spor Camiası için önemli olduğuna dikkati çekti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.