GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

“Onlara çözüm alternatifi şart”

Çayırova 04.08.2020 - 17:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Onlara çözüm alternatifi şart”

CHP ÇAYIROVA MECLİS ÜYESİ SALİH IŞIK, AĞUSTOS AYI MECLİSİNDE KAHVECİLER İÇİN KONUŞTU

Çayırova Belediyesi Ağustos ayı olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, "Geçmiş bayramınızı kutluyorum. Çayırova olarak bayramı geride bıraktık. Kazasız belasız bayramı idrak ettik. Ayrıca şehitlerimiz var, onlara Allah'tan rahmet diliyorum. Malatya depremini yaşadık, geçmiş olsun diyorum" dedi. Gündem dışı konuşan CHP Meclis üyesi, Salih Işık. "Geçmiş bayramımız kutlu olsun. Kıbrıs Barış harekatının 45. Yılını kutluyor, şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Temmuz ayı önemli bir ay. Lozan antlaşması yıl dönümü. Madımak Katliamının yıldönümü de içimizi yakan bir olay. İstanbul sözleşmesi de bu ay içerisinde gerçekleşen bir sözleşme. Sözleşme kadına yönelik şiddetin bir insan ihlali olduğunu söyler" dedi. Işık konuşmasının devamında "Pandemi sürecinde esnaf hala zorda. Kahveci arkadaşlar çay bile satamaz halde. Çok zor haldeler. Onlara çözüm alternatifi şart" şeklinde konuştu. TOPLAM ÜÇ MADDE GÖRÜŞÜLDÜ Çayırova Belediyesi ağustos ayı olağan meclis toplantısında görüşülen gündem maddeleri Çayırova sınırları içinde bulunan 869 ada, 1No’lu parsel ve 848 ada, 2 No’lu parselde yapılan 1/1000 ölçekli uygulama imar plan değişikliğine yapılan itirazın görüşülmesi, gündemin ikinci maddesi Çayırova Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü’nün 2020 yılı ücret tarifelerinin revize edilmesi ve son madde olarak Çayırova Belediyesi’ndeki sözleşmeli memur norm kadro cetvelinde boş bulunan 1 adet tekniker kadrosunun dolması durumunda ödenecek aylık ücretin belirlenmesi maddeleri oy birliğiyle kabul edildi. Öte yandan bir sonraki meclis toplantısı 1 Eylül'de yapılacak.  
CHP ÇAYIROVA MECLİS ÜYESİ SALİH IŞIK, AĞUSTOS AYI MECLİSİNDE KAHVECİLER İÇİN KONUŞTU

Çayırova Belediyesi Ağustos ayı olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, "Geçmiş bayramınızı kutluyorum. Çayırova olarak bayramı geride bıraktık. Kazasız belasız bayramı idrak ettik. Ayrıca şehitlerimiz var, onlara Allah'tan rahmet diliyorum. Malatya depremini yaşadık, geçmiş olsun diyorum" dedi. Gündem dışı konuşan CHP Meclis üyesi, Salih Işık. "Geçmiş bayramımız kutlu olsun. Kıbrıs Barış harekatının 45. Yılını kutluyor, şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Temmuz ayı önemli bir ay. Lozan antlaşması yıl dönümü. Madımak Katliamının yıldönümü de içimizi yakan bir olay. İstanbul sözleşmesi de bu ay içerisinde gerçekleşen bir sözleşme. Sözleşme kadına yönelik şiddetin bir insan ihlali olduğunu söyler" dedi. Işık konuşmasının devamında "Pandemi sürecinde esnaf hala zorda. Kahveci arkadaşlar çay bile satamaz halde. Çok zor haldeler. Onlara çözüm alternatifi şart" şeklinde konuştu.

TOPLAM ÜÇ MADDE GÖRÜŞÜLDÜ

Çayırova Belediyesi ağustos ayı olağan meclis toplantısında görüşülen gündem maddeleri Çayırova sınırları içinde bulunan 869 ada, 1No’lu parsel ve 848 ada, 2 No’lu parselde yapılan 1/1000 ölçekli uygulama imar plan değişikliğine yapılan itirazın görüşülmesi, gündemin ikinci maddesi Çayırova Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü’nün 2020 yılı ücret tarifelerinin revize edilmesi ve son madde olarak Çayırova Belediyesi’ndeki sözleşmeli memur norm kadro cetvelinde boş bulunan 1 adet tekniker kadrosunun dolması durumunda ödenecek aylık ücretin belirlenmesi maddeleri oy birliğiyle kabul edildi. Öte yandan bir sonraki meclis toplantısı 1 Eylül'de yapılacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.