19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

ONLARA DİLOVASI'NI VE ÜLKEYİ EMANET EDECEĞİZ

Dilovası 23.04.2018 - 07:43, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

ONLARA DİLOVASI'NI VE ÜLKEYİ EMANET EDECEĞİZ

Dilovası Belediye Başkan Ali Toltar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Toltar, Çocukların bayram edebileceği bir dünya için, kardeşlik, birlik ve beraberlik için el ele verelim” dedi. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) açılışının 98. yıldönümü ve 23 Nisan Çocuk Bayramı’nı büyük bir gururla kutluyoruz. 23 Nisan; aziz milletimiz ve ulusumuzun kurtuluş ve egemenliğini ifade eder. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Dünya’da kutlanan ilk ve tek çocuk bayramıdır. Ülkemizin aydınlık yarınlarını inşa edecek olan yavrularımızın sağlıklı, eğitimli, müreffeh ve mutlu bireyler olarak hayata devam etmeleri en büyük arzumuzdur. 23 Nisan; Türkiye Cumhuriyeti’nin, çocuklarımız ve gençlerimizin omuzlarında yükseleceğine olan güçlü inancın da ifadesidir. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın donanımlı, eğitimli, milli ve manevi değerlerine bağlı olarak yetişmeleri bizim en büyük hedefimizdir. Amacımız; çocuklarımıza uygarlığın tüm nimetlerini ulaştırmak, onlara her bakımdan daha mutlu yaşayabilecekleri bir şehir bırakmaktır. Bu vesileyle geleceğin Türkiye’sini ve Dilovası’nı emanet edeceğimiz sevgili çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en içten dileklerimle kutluyor ve tüm dünya çocuklarına bu bayramı armağan eden Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü de, bir kez daha rahmet ve minnetle anıyorum” dedi.
Dilovası Belediye Başkan Ali Toltar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Toltar, Çocukların bayram edebileceği bir dünya için, kardeşlik, birlik ve beraberlik için el ele verelim” dedi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) açılışının 98. yıldönümü ve 23 Nisan Çocuk Bayramı’nı büyük bir gururla kutluyoruz. 23 Nisan; aziz milletimiz ve ulusumuzun kurtuluş ve egemenliğini ifade eder. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Dünya’da kutlanan ilk ve tek çocuk bayramıdır. Ülkemizin aydınlık yarınlarını inşa edecek olan yavrularımızın sağlıklı, eğitimli, müreffeh ve mutlu bireyler olarak hayata devam etmeleri en büyük arzumuzdur. 23 Nisan; Türkiye Cumhuriyeti’nin, çocuklarımız ve gençlerimizin omuzlarında yükseleceğine olan güçlü inancın da ifadesidir. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın donanımlı, eğitimli, milli ve manevi değerlerine bağlı olarak yetişmeleri bizim en büyük hedefimizdir. Amacımız; çocuklarımıza uygarlığın tüm nimetlerini ulaştırmak, onlara her bakımdan daha mutlu yaşayabilecekleri bir şehir bırakmaktır.

Bu vesileyle geleceğin Türkiye’sini ve Dilovası’nı emanet edeceğimiz sevgili çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en içten dileklerimle kutluyor ve tüm dünya çocuklarına bu bayramı armağan eden Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü de, bir kez daha rahmet ve minnetle anıyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.