19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Onlara KDV Yok

Ekonomi 18.06.2018 - 08:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Onlara KDV Yok

Maliye Bakanı Naci Ağbal, hayırseverler tarafından yapılan cami, okul, hastane, yetiştirme yurdu ve huzur evi inşaatına KDV muafiyeti getirdiklerini açıkladı. Ağbal, "Hayırseverler bundan sonra yaptıkları okulun çimentosu, demiri, fayansı için hiçbir şekilde KDV ödemeyecek. 5 milyon liralık bir okul inşaatında 900 bin liraya kadar bir katma değer vergisi istisnasından yararlanacak" dedi. Cami yaptırma derneklerinin de faydalanacağı düzenlemeyle KDV'siz demir ve çimento alınabilecek..

Maliye Bakanı Naci Ağballer tarafından yapılan cami, okul, hastane, yetiştirme yurdu ve huzur evi inşaatına KDV muafiyeti getirdiklerini açıkladı. Ağbal, "Hayırseverler bundan sonra yaptıkları okulun çimentosu, demiri, fayansı için hiçbir şekilde  ödemeyecek. 5 milyon liralık bir okul inşaatında 900 bin liraya kadar bir katma değer vergisi istisnasından yararlanacak" dedi. Cami yaptırma derneklerinin de faydalanacağı düzenlemeyle KDV'siz demir ve çimento alınabilecek..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.