Onlarda Bayram'a Gitti

Kocaeli 05.08.2017 - 09:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Onlarda Bayram'a Gitti

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram Minibüsçüler ve Otobüsçüler Odası Başkanı Mustafa Kurt ve üyelerini makamında misafir etti. Oda başkanı Kurt, Genel Sekreter Bayram’a yeni görevinde başarılar diledi.   KENT İÇİN ÇALIŞIYORUZ Genel Sekreter İlhan Bayram ‘a yeni görevinde başarılar dileyerek sözlerine başlayan Minibüsçüler ve Otobüsçüler Odası Başkanı Mustafa Kurt ‘’ Bu kente Büyükşehir Belediyesi önemli hizmet kazandırdı ve kazandırmaya devam edecek. Biz de oda başkanlığı olarak Kocaeli’ne hizmet veriyoruz. Bunu uyum içerisinde gerçekleştireceğimizden şüphemiz yok.” İfadelerini kullandı   ÖNEMLİ BİR GÖREV ÜSTLENİYORSUNUZ Minibüsçüler ve Otobüsçüler Odası üyelerine teşekkür ederek sözlerine başlayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram ‘’ Hep birlikte bu şehre hizmet etmek için görevliyiz. Sizler bizim değerli arkadaşlarımızsınız. Vatandaşlarımızın ulaşımı ve canları sizlere emanet. Bu bilinçle vatandaşlarımızın ulaşımını sağlıyorsunuz. Büyükşehir Belediyesi olarak bizler de kentimizin ihtiyaçlarını belirleyerek vatandaşlarımıza hizmet üretiyoruz. Nazik ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram Minibüsçüler ve Otobüsçüler Odası Başkanı Mustafa Kurt ve üyelerini makamında misafir etti. Oda başkanı Kurt, Genel Sekreter Bayram’a yeni görevinde başarılar diledi.

 

KENT İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Genel Sekreter İlhan Bayram ‘a yeni görevinde başarılar dileyerek sözlerine başlayan Minibüsçüler ve Otobüsçüler Odası Başkanı Mustafa Kurt ‘’ Bu kente Büyükşehir Belediyesi önemli hizmet kazandırdı ve kazandırmaya devam edecek. Biz de oda başkanlığı olarak Kocaeli’ne hizmet veriyoruz. Bunu uyum içerisinde gerçekleştireceğimizden şüphemiz yok.” İfadelerini kullandı

 

ÖNEMLİ BİR GÖREV ÜSTLENİYORSUNUZ

Minibüsçüler ve Otobüsçüler Odası üyelerine teşekkür ederek sözlerine başlayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram ‘’ Hep birlikte bu şehre hizmet etmek için görevliyiz. Sizler bizim değerli arkadaşlarımızsınız. Vatandaşlarımızın ulaşımı ve canları sizlere emanet. Bu bilinçle vatandaşlarımızın ulaşımını sağlıyorsunuz. Büyükşehir Belediyesi olarak bizler de kentimizin ihtiyaçlarını belirleyerek vatandaşlarımıza hizmet üretiyoruz. Nazik ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.