Onları ilk Başkan Çiftçi ziyaret etti!

Çayırova 31.05.2020 - 12:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Onları ilk Başkan Çiftçi ziyaret etti!

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, yeni doğan bebekleri ve ailelerini ziyaret etti. Çayırovalıları iyi günde, kötü günde yalnız bırakmayan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi yeni doğan bebekleri ve ailelerini ziyaret ederek hediyelerini takdim etti. Ailelerle bir süre sohbet eden Çiftçi, “Öncelikle ailelerimizi tebrik ediyorum. İnşallah sağlık ve huzur içerisinde evlatlarını büyütürler. Anne babalarla birlikte kendilerinin de geleceğimizin teminatı olan çocuklar için çalışmalarımızı sürdürüyoruz ve onlara güzel bir gelecek bırakmak için gayret sarf ediyoruz.  HAYIRLI EVLATLAR OLSUNLAR Çocuklarımız bizlerin ve bu güzel vatanın geleceği. Tüm gayretimiz onlara çok daha güzle yarınlar bırakmak. Bu kapsamında ilçemizde yeni doğan bebekleri ve ailelerini ziyaret ediyoruz. Onların mutluluklarına ortak olmaya çalışıyoruz. Bu vesile ile yeni doğan bebeklerimize sağlıklı huzurlu bir ömür diliyor, ailelerine, vatanımıza, milletimize hayırlı evlatlar olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, yeni doğan bebekleri ve ailelerini ziyaret etti.

Çayırovalıları iyi günde, kötü günde yalnız bırakmayan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi yeni doğan bebekleri ve ailelerini ziyaret ederek hediyelerini takdim etti. Ailelerle bir süre sohbet eden Çiftçi, “Öncelikle ailelerimizi tebrik ediyorum. İnşallah sağlık ve huzur içerisinde evlatlarını büyütürler. Anne babalarla birlikte kendilerinin de geleceğimizin teminatı olan çocuklar için çalışmalarımızı sürdürüyoruz ve onlara güzel bir gelecek bırakmak için gayret sarf ediyoruz. 


HAYIRLI EVLATLAR OLSUNLAR
Çocuklarımız bizlerin ve bu güzel vatanın geleceği. Tüm gayretimiz onlara çok daha güzle yarınlar bırakmak. Bu kapsamında ilçemizde yeni doğan bebekleri ve ailelerini ziyaret ediyoruz. Onların mutluluklarına ortak olmaya çalışıyoruz. Bu vesile ile yeni doğan bebeklerimize sağlıklı huzurlu bir ömür diliyor, ailelerine, vatanımıza, milletimize hayırlı evlatlar olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.