Onların Gözüyle Proje Üretiyoruz

Ekonomi 20.04.2018 - 12:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Onların Gözüyle Proje Üretiyoruz

Başkan Karaosmanoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında TBMM İlkokulu öğrencilerini makamında konuk etti.

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında TBMM İlkokulu 4. sınıf öğrencilerinden Zeynep İclal Akçin, Melisa Bağnu Gümüş, Ahmet Asım Doğru ve Arda Aydıner, öğretmenleri Gamze Çoker Soysal ile birlikte Okul Müdürü İlyas Tosun’u makamında ağırladı. Öğrencilerle yakından ilgilenen Başkan Karaosmanoğlu, Çocuklarımızı, gençlerimizi yarınlara hazırlamak için yoğun biçimde çalışıyoruz ve onların zamanlarını doğru yerde kullanmaları için tesisleşmeye önem veriyoruz” dedi.   “YENİDEN DİRİLİŞİNİN VE ŞAHLANIŞININ TİMSALİDİR” TBMM'nin ilk Başkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile tüm şehit ve gazileri rahmet ve minnetle yâd ediyorum diyen Başkan Karaosmanoğlu, “23 Nisan 1920 Türk milletinin yeniden dirilişinin ve şahlanışının timsalidir. Geldiğimiz bugün itibariyle inşallah çocuklarımızı geleceğe daha güvenle hazırlayacağız. Yerel yöneticiler olarak kentimizde yaşayan çocuklarımızın taleplerini önemsiyor ve onların gözleriyle projeler üretiyoruz. Çağın önüne geçmeleri için bilişim alanından kültüre, eğitimden spor merkezlerine kadar her alanda hizmetlerimizi kentimizin her noktasına ulaştırıyoruz” şeklinde konuştu.   “GELENEKSEL BİR ETKİNLİKLE BU ÖNEMLİ GÜNÜ KUTLUYORUZ” “Çocuklarımıza daha huzurlu ve güvenli bir gelecek bırakmanın mücadelesini veriyoruz” diyerek sözlerini sürdüren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Artık Türkiye kabuğunu yırtmıştır. Geleceğimizin nesillerini yetiştirmek için bizler yoğun bir mesai harcıyoruz. Ülkemizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk çocuklara hediye ettiği 23 Nisan Bayramımızı Kocaeli’de etkin ve en güzel şekilde kutlanılması için büyük organizasyonlar yapıyoruz. Renk, ırk, dil ayrımının olmadığı birlik ve beraberliğin ön plana çıktığı ve 41 ülkeden çocukların katıldığı geleneksel bir etkinlikle bu önemli günü kutluyoruz” diyerek açıklamalarını tamamladı. Konuk öğrencilerden Melisa Bağnu Gümüş ve diğer öğrenciler ziyarette, “Sizlerin bütün çalışmalarınızla birlikte benim en çok sevdiğim kentimizin ve ilçemize kazandırdığınız yeşil alanlar ve ağaçlar. Bundan dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum” ifadelerini sarf etti.
Başkan Karaosmanoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında TBMM İlkokulu öğrencilerini makamında konuk etti.

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

etkinlikleri kapsamında TBMM İlkokulu 4. sınıf öğrencilerinden Zeynep İclal Akçin, Melisa Bağnu Gümüş, Ahmet Asım Doğru ve Arda Aydıner, öğretmenleri Gamze Çoker Soysal ile birlikte Okul Müdürü İlyas Tosun’u makamında ağırladı. Öğrencilerle yakından ilgilenen Başkan Karaosmanoğlu, Çocuklarımızı, gençlerimizi yarınlara hazırlamak için yoğun biçimde çalışıyoruz ve onların zamanlarını doğru yerde kullanmaları için tesisleşmeye önem veriyoruz” dedi.

 

“YENİDEN DİRİLİŞİNİN VE ŞAHLANIŞININ TİMSALİDİR”

TBMM'nin ilk Başkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile tüm şehit ve gazileri rahmet ve minnetle yâd ediyorum diyen Başkan Karaosmanoğlu, “23 Nisan 1920 Türk milletinin yeniden dirilişinin ve şahlanışının timsalidir. Geldiğimiz bugün itibariyle inşallah çocuklarımızı geleceğe daha güvenle hazırlayacağız. Yerel yöneticiler olarak kentimizde yaşayan çocuklarımızın taleplerini önemsiyor ve onların gözleriyle projeler üretiyoruz. Çağın önüne geçmeleri için bilişim alanından kültüre, eğitimden spor merkezlerine kadar her alanda hizmetlerimizi kentimizin her noktasına ulaştırıyoruz” şeklinde konuştu.

 

“GELENEKSEL BİR ETKİNLİKLE BU ÖNEMLİ GÜNÜ KUTLUYORUZ”

“Çocuklarımıza daha huzurlu ve güvenli bir gelecek bırakmanın mücadelesini veriyoruz” diyerek sözlerini sürdüren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Artık Türkiye kabuğunu yırtmıştır. Geleceğimizin nesillerini yetiştirmek için bizler yoğun bir mesai harcıyoruz. Ülkemizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk çocuklara hediye ettiği 23 Nisan Bayramımızı Kocaeli’de etkin ve en güzel şekilde kutlanılması için büyük organizasyonlar yapıyoruz. Renk, ırk, dil ayrımının olmadığı birlik ve beraberliğin ön plana çıktığı ve 41 ülkeden çocukların katıldığı geleneksel bir etkinlikle bu önemli günü kutluyoruz” diyerek açıklamalarını tamamladı. Konuk öğrencilerden Melisa Bağnu Gümüş ve diğer öğrenciler ziyarette, “Sizlerin bütün çalışmalarınızla birlikte benim en çok sevdiğim kentimizin ve ilçemize kazandırdığınız yeşil alanlar ve ağaçlar. Bundan dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum” ifadelerini sarf etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.