Ooofff of 1-1

Spor 10.04.2016 - 22:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Ooofff of 1-1

FF 3.Lig 3.Grup 35. haftasında Darıca G.Birliği ile Kastamonuspor 1966 Darıca İlçe Stadı'nda bir araya geldi. Karşılaşma beraberlik ile sonuçlandı

YERİNİ KORUDU 3.Lig 3. Grup’ta Play-Off hattına geçtiğimiz hafta girmeyi başaran Darıca GB dün evinde oynadığı maçta lider Kastamonu 1966 takımı ile 1-1 berabere kalma sına rağmen yerini korudu.   DEVREYİ YENİK KAPADI 3.Lig 3. Grup’ta Play-Off mücadelesi veren Darıca GB dün evinde lider Kastamonu 1966 takımı konuk etti. Müsabakaya hızlı başlayan konuk ekip ilk devreyi 18. Dakikada Cabir’in attığı tek golle 1-0 önde kapamayı başardı. Darıca GB ikinci yarıda oyuncu değişikliklerinin ardından oyunda üstün olan taraftı. Sarı-Siyahlılar İbrahim’in 64. Dakikada attığı golle beraberliği yakaladı.   BU HAFTA ÇORUM’A GİDECEK Kalan dakikalarda başka gol olmayınca müsabaka 1-1 sona erdi. Darıca GB’nin takipçileri Gölcükspor ve Çorum Belediyespor haftayı golsüz beraberlikle kapatınca yerini korumayı başardı. Darıca GB bu hafta aynı puana sahip Çorum Belediyespor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Bu maç Pazar günü oynanacak.
FF 3.Lig 3.Grup 35. haftasında Darıca G.Birliği ile Kastamonuspor 1966 Darıca İlçe Stadı'nda bir araya geldi. Karşılaşma beraberlik ile sonuçlandı

YERİNİ KORUDU

3.Lig 3. Grup’ta Play-Off hattına geçtiğimiz hafta girmeyi başaran Darıca GB dün evinde oynadığı maçta lider Kastamonu 1966 takımı ile 1-1 berabere kalma sına rağmen yerini korudu.

 

DEVREYİ YENİK KAPADI

3.Lig 3. Grup’ta Play-Off mücadelesi veren Darıca GB dün evinde lider Kastamonu 1966 takımı konuk etti. Müsabakaya hızlı başlayan konuk ekip ilk devreyi 18. Dakikada Cabir’in attığı tek golle 1-0 önde kapamayı başardı. Darıca GB ikinci yarıda oyuncu değişikliklerinin ardından oyunda üstün olan taraftı. Sarı-Siyahlılar İbrahim’in 64. Dakikada attığı golle beraberliği yakaladı.

 

BU HAFTA ÇORUM’A GİDECEK

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca müsabaka 1-1 sona erdi. Darıca GB’nin takipçileri Gölcükspor ve Çorum Belediyespor haftayı golsüz beraberlikle kapatınca yerini korumayı başardı. Darıca GB bu hafta aynı puana sahip Çorum Belediyespor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Bu maç Pazar günü oynanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.