19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Öpüldünüz 0-1

Spor 17.01.2016 - 15:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Öpüldünüz 0-1

Darıca G.B kritik deplasman maçında rakibi Niğdespor’u tek golle geçerken hem ilk yarının rövanşını aldı hem de üst sıralara tırmanmak adına hayati bir 3 puanı kaptı.

İlk yarısı golsüz sona eren karşılaşmada tabelayı değiştiren ve 3 puanı kazandıran gol 66.dakika da İbrahim Yılmaz ile geldi. Karşılaşmada İbrahim Yılmaz üst düzey bir performans sergilerken kaleci Atilla’da ondan aşağı kalmadı.Özellikle rakibin çok önemli iki atağında topun ağlarla buluşmasına izin vermeyen Atilla galibiyette önemli rol oynayan isim oldu. SEVİNÇ GÖRÜLMEYE DEĞERDİ Karşılaşmanın bitiş düdüğü ile adeta bir sevin yumağına dönüşen sarı yeşilli futbolcularımızın galibiyet primi Kulüp Başkanı Abdullah Örs tarafından ikiye katlandı. Primler bugün (Pazartesi) ödenecek. ZEKİ SARI UĞURLU GELDİ Darıca G.B’nin bu zorlu deplasman karşılaşmasında kafile başkanlığını yönetici Zeki Sarı yaptı. Niğde’ye seyehat boyunca kafileyle büyük bir uyum ve moral aşılayan Sarı, galibiyetin gelmesi adına maç saatine kadar futbolcu ve teknik ekiple yakından ilgilendi. ÇARŞAMBA’YA KADAR İZİN Darıca G.B bu galibiyetin ardından önümüzdeki haftayı BAY geçecek. Takım Çarşamba gününe kadar izin kullanacak. Çarşamba günü saat 16.00’da ise bir sonraki karşılamanın hazırlıklarına start verecek olan sarı yeşilli temsilcimiz verilen bu arada özel bir karşılaşma yapması bekleniliyor.
Darıca G.B kritik deplasman maçında rakibi Niğdespor’u tek golle geçerken hem ilk yarının rövanşını aldı hem de üst sıralara tırmanmak adına hayati bir 3 puanı kaptı.

İlk yarısı golsüz sona eren karşılaşmada tabelayı değiştiren ve 3 puanı kazandıran gol 66.dakika da İbrahim Yılmaz ile geldi. Karşılaşmada İbrahim Yılmaz üst düzey bir performans sergilerken kaleci Atilla’da ondan aşağı kalmadı.Özellikle rakibin çok önemli iki atağında topun ağlarla buluşmasına izin vermeyen Atilla galibiyette önemli rol oynayan isim oldu.

SEVİNÇ GÖRÜLMEYE DEĞERDİ

Karşılaşmanın bitiş düdüğü ile adeta bir sevin yumağına dönüşen sarı yeşilli futbolcularımızın galibiyet primi Kulüp Başkanı Abdullah Örs tarafından ikiye katlandı. Primler bugün (Pazartesi) ödenecek.

ZEKİ SARI UĞURLU GELDİ

Darıca G.B’nin bu zorlu deplasman karşılaşmasında kafile başkanlığını yönetici Zeki Sarı yaptı. Niğde’ye seyehat boyunca kafileyle büyük bir uyum ve moral aşılayan Sarı, galibiyetin gelmesi adına maç saatine kadar futbolcu ve teknik ekiple yakından ilgilendi.

ÇARŞAMBA’YA KADAR İZİN

Darıca G.B bu galibiyetin ardından önümüzdeki haftayı BAY geçecek. Takım Çarşamba gününe kadar izin kullanacak. Çarşamba günü saat 16.00’da ise bir sonraki karşılamanın hazırlıklarına start verecek olan sarı yeşilli temsilcimiz verilen bu arada özel bir karşılaşma yapması bekleniliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.