19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Oral ve Köşker Buluştu

Gebze 19.12.2017 - 14:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Oral ve Köşker Buluştu

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Altınova Belediye Başkanı Metin Oral’ı makamında ziyaret etti.

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oralile bir araya geldi. Yeni binayı da gezen misafir Belediye Başkanı Köşker, Başkan Oral'a 'hayırlı olsun' dileklerini de iletti. Ziyarette iki ilçede yapılan çalışmalar, projeler ve yatırımlar ile sağlık alanında yapılan faaliyetler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Başkan Oral, misafirlerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Ziyaretin sonunda Başkan Oral, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'e, "Hersek lagününde flamingo" tablosu hediye etti. 
Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Altınova Belediye Başkanı Metin Oral’ı makamında ziyaret etti.

Gebze Belediye Başkanı Adnan KöşkerAltınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oralile bir araya geldi. Yeni binayı da gezen misafir Belediye Başkanı Köşker, Başkan Oral'a 'hayırlı olsun' dileklerini de iletti. Ziyarette iki ilçede yapılan çalışmalar, projeler ve yatırımlar ile sağlık alanında yapılan faaliyetler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Başkan Oral, misafirlerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Ziyaretin sonunda Başkan Oral, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'e, "Hersek lagününde flamingo" tablosu hediye etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.