19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

ORC son seçim anketi partilerin oy oranları

Siyaset 27.05.2015 - 21:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

ORC son seçim anketi partilerin oy oranları

Buna göre Mayıs'ta yapılan son ankette AK Parti yüzde 47.5 oldu.

Buna göre Mayıs'ta yapılan son ankette AK Parti yüzde 47.5 oldu. Seçimlere ilişkin konuşan ORC Araştırma Başkanı Mehmet Murat Pösteki, araştırmalar ışığında, "AK Parti'nin tek başına iktidar" göründüğünü belirterek "HDP barajı geçse de, geçemese de bu gerçek değişmiyor. Zaten HDP de barajı geçemiyor" dedi.   ORC ANKET SONUÇLARI ŞÖYLE ORC'nin 4-7 Mayıs tarihleri arasında yaptığı 2450 katılımcıyla yaptığı araştırmada kararsızlar dağıtıldıktan sonra partilerin oy oranları şöyle oldu: CHP: 23.9 MHP: 15.0 HDP: 8.1        
Buna göre Mayıs'ta yapılan son ankette AK Parti yüzde 47.5 oldu.

Buna göre Mayıs'ta yapılan son ankette AK Parti yüzde 47.5 oldu.

Seçimlere ilişkin konuşan ORC Araştırma Başkanı Mehmet Murat Pösteki, araştırmalar ışığında, "AK Parti'nin tek başına iktidar" göründüğünü belirterek "HDP barajı geçse de, geçemese de bu gerçek değişmiyor. Zaten HDP de barajı geçemiyor" dedi.

 

ORC ANKET SONUÇLARI ŞÖYLE

ORC'nin 4-7 Mayıs tarihleri arasında yaptığı 2450 katılımcıyla yaptığı araştırmada kararsızlar dağıtıldıktan sonra partilerin oy oranları şöyle oldu:

CHP: 23.9

MHP: 15.0

HDP: 8.1

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.