19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Ordu’ya şampiyon gidebiliriz!

Spor 12.04.2018 - 10:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Ordu’ya şampiyon gidebiliriz!

DARICA GENÇLERBİRLİĞİ ŞAMPİYONLUK HESAPLARI YAPMAYA BAŞLADI

Lider Darıca Gençlerbirliği şampiyonluk için gün sayıyor. Önce Anadolu Bağcılar ardından ise Erzincanspor ile karşılaşacak olan sarı yeşilliler, Ankara Demirspor’un 3 puan kaybı halinde 33.haftadaki Yeni Orduspor deplasmanına şampiyon gidebilir. 3.Lig 2.Grup’ta haftalardır liderlik koltuğunda oturan Darıca Gençlerbirliği, şampiyonluğa çok yaklaştı. Temsilcimizin Anadolu Bağcılar ile oynayacağı haftada en yakın rakibi Ankara Demirspor ise Yeni Orduspor deplasmanında boy gösterecek. Bu iki maçın sonucuna göre Darıca Gençlerbirliği’nin, gelecek hafta sahasında karşılaşacağı Anagold 24 Erzincanspor maçında şampiyonluğunu ilan etme ihtimali bulunuyor. 2’DE 2 NEDEN OLMASIN? Bu hafta Ankara Demirspor’un Yeni Orduspor deplasmanından puansız ayrılıp, Darıca G.B’nin de Anadolu Bağcılar deplasmanından 3 puanla dönmesi halinde, gelecek hafta Darıca G.B sahasında Erzincanspor’u devirdiği taktirde sarı yeşilliler bitime 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan edecek. Bu ihtimallerin gerçekleşmesi halinde Darıca Gençlerbirliği, 33.haftadaki zorlu Yeni Orduspor deplasmanına şampiyon gidecek.
DARICA GENÇLERBİRLİĞİ ŞAMPİYONLUK HESAPLARI YAPMAYA BAŞLADI

Lider Darıca Gençlerbirliği şampiyonluk için gün sayıyor. Önce Anadolu Bağcılar ardından ise Erzincanspor ile karşılaşacak olan sarı yeşilliler, Ankara Demirspor’un 3 puan kaybı halinde 33.haftadaki Yeni Orduspor deplasmanına şampiyon gidebilir.

3.Lig 2.Grup’ta haftalardır liderlik koltuğunda oturan Darıca Gençlerbirliği, şampiyonluğa çok yaklaştı. Temsilcimizin Anadolu Bağcılar ile oynayacağı haftada en yakın rakibi Ankara Demirspor ise Yeni Orduspor deplasmanında boy gösterecek. Bu iki maçın sonucuna göre Darıca Gençlerbirliği’nin, gelecek hafta sahasında karşılaşacağı Anagold 24 Erzincanspor maçında şampiyonluğunu ilan etme ihtimali bulunuyor.

2’DE 2 NEDEN OLMASIN?

Bu hafta Ankara Demirspor’un Yeni Orduspor deplasmanından puansız ayrılıp, Darıca G.B’nin de Anadolu Bağcılar deplasmanından 3 puanla dönmesi halinde, gelecek hafta Darıca G.B sahasında Erzincanspor’u devirdiği taktirde sarı yeşilliler bitime 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan edecek. Bu ihtimallerin gerçekleşmesi halinde Darıca Gençlerbirliği, 33.haftadaki zorlu Yeni Orduspor deplasmanına şampiyon gidecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.