Ordu’yu geçemedik 0-1

Spor 13.01.2019 - 11:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Ordu’yu geçemedik 0-1

Antalya’da gerçekleştirdiği devre arası kamp çalışmalarını dün tamamlayan Gebzespor, kamptaki dördüncü ve son hazırlık maçında karşı karşıya geldiği 3.Lig 2.Grup ekiplerinden Yeni Orduspor’a 1-0 yenildi. Side Star Otel’in sahasında sağanak yağmur altında oynanan mücadelede her iki yarıda da farklı 11’ler sahaya süren Gebzespor Teknik Direktörü Alaettin Çiçek, takımının son durumunu gördü. Pozisyon olarak oldukça kısır geçen maçı Karadeniz temsilcisi, Mustafa Kayabaşı’nın 72.dakikadaki frikik golüyle 1-0 kazandı. ÇİÇEK: İYİ YOLDAYIZ Maçın ardından Yeni Orduspor karşılaşmasını değerlendiren Gebzespor Teknik Direktörü Alaettin Çiçek, güçlü ve kaliteli bir rakibe karşı mücadele verdiklerini söyleyerek, oyuncularının gayretli ve oyun disiplinine sadık kalarak güzel bir futbol sergilediğini söyledi. “Her geçen gün yeni yeni bir tuğla örerek yolumuza devam ediyoruz” diyerek iyi yolda olduklarını kaydeden Çiçek, yarından itibaren Şile Yıldızspor maçına odaklanacaklarını söyledi. Gebzespor yarın saat 15.30’da Gebze’de yapacağı antrenmanla Şile Yıldızspor mesaisine start verecek.

Antalya’da gerçekleştirdiği devre arası kamp çalışmalarını dün tamamlayan Gebzespor, kamptaki dördüncü ve son hazırlık maçında karşı karşıya geldiği 3.Lig 2.Grup ekiplerinden Yeni Orduspor’a 1-0 yenildi. Side Star Otel’in sahasında sağanak yağmur altında oynanan mücadelede her iki yarıda da farklı 11’ler sahaya süren Gebzespor Teknik Direktörü Alaettin Çiçek, takımının son durumunu gördü. Pozisyon olarak oldukça kısır geçen maçı Karadeniz temsilcisi, Mustafa Kayabaşı’nın 72.dakikadaki frikik golüyle 1-0 kazandı.

ÇİÇEK: İYİ YOLDAYIZ

Maçın ardından Yeni Orduspor karşılaşmasını değerlendiren Gebzespor Teknik Direktörü Alaettin Çiçek, güçlü ve kaliteli bir rakibe karşı mücadele verdiklerini söyleyerek, oyuncularının gayretli ve oyun disiplinine sadık kalarak güzel bir futbol sergilediğini söyledi. “Her geçen gün yeni yeni bir tuğla örerek yolumuza devam ediyoruz” diyerek iyi yolda olduklarını kaydeden Çiçek, yarından itibaren Şile Yıldızspor maçına odaklanacaklarını söyledi. Gebzespor yarın saat 15.30’da Gebze’de yapacağı antrenmanla Şile Yıldızspor mesaisine start verecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.