Orhan “Kadınlar ve gençlerle başaracağız”

Siyaset 16.01.2020 - 09:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Orhan “Kadınlar ve gençlerle başaracağız”

CHP İl Gençlik Kolları eski Başkanı, Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı ve MYK Üyesi ve CHP Gebze İlçe Başkan adayı Gökhan Orhan gazetemize özel açıklamalarda bulunarak, “Kadınlar ve gençlerle başaracağız” dedi.

CHP İl Gençlik Kolları eski Başkanı, Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı ve MYK Üyesi Gökhan Orhan,  aynı zamanda Pazar günü gerçekleşecek olan kongrede CHP Gebze İlçe Başkan adayı durumunda. Gazetemize özel açıklamalar yapan Orhan, “kadınların ve gençlerin desteğiyle aday oldum, iddialıyım” dedi. TOPLUM ARTIK CHP DİYOR CHP Gebze Pazar günü, ilçe başkanlığı seçimini gerçekleştirecek. Şu an için beş adayın bulunduğu partide en dikkat çekici isimlerden birisi de CHP İl Gençlik Kolları eski Başkanı, Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı ve MYK Üyesi Gökhan Orhan. Adaylığını açıkladığı ilk günden bu yana destek gören Orhan, gazetemize özel açıklamalarda bulundu. Orhan, “Değişen bir CHP algısı var. Toplum artık CHP diyor. Göreve gelirsem ilk olarak sokak örgütlenmesinden başlayacağım” dedi. KADINLAR YOKSA DEVRİM OLMAZ Kadınların ve gençlerin destekleriyle aday olduğunu kaydeden Orhan, “Tabi uzun zamandır partiliyim. Parti tabanından gelen biriyim. Özellikle kadınların ve gençlerin destekleriyle aday oldum. Çok olumlu tepkiler aldım. Önümüzde seçim şu an için yok. Sokakta çalışan, sokakta üreten, bir arada kenetlenen tıpkı İstanbul ve İzmit gibi ilk seçimde kazanacak olan bir CHP Gebze için uğraşacağım. Kadınlar olmadan başarı olmaz, kadınlar yoksa devrim olmaz” ifadesini kullandı. GÜZEL VE ÖZEL BİR GÜN OLACAK Uzun zamandır kazanamayan CHP Gebze’yi ilk seçimde zafere ulaştıracaklarını kaydeden Gökhan Orhan, “Birbirimize sarılan, birbirimize güç veren bir felsefeyle ilk seçimde başarılı olacağız. Yeni bir yol yeni bir anlayış getireceğim. Bana destek olan herkese teşekkür ederim. Umarım Pazar günü güzel bir gün olacak. Pazar günü hepimiz için partimiz için özel bir gün olacak. Ben ve ekibimle partime dinamizm ve enerji katacağımı düşünüyorum” dedi.
CHP İl Gençlik Kolları eski Başkanı, Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı ve MYK Üyesi ve CHP Gebze İlçe Başkan adayı Gökhan Orhan gazetemize özel açıklamalarda bulunarak, “Kadınlar ve gençlerle başaracağız” dedi.

CHP İl Gençlik Kolları eski Başkanı, Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı ve MYK Üyesi Gökhan Orhan,  aynı zamanda Pazar günü gerçekleşecek olan kongrede CHP Gebze İlçe Başkan adayı durumunda. Gazetemize özel açıklamalar yapan Orhan, “kadınların ve gençlerin desteğiyle aday oldum, iddialıyım” dedi.

TOPLUM ARTIK CHP DİYOR

CHP Gebze Pazar günü, ilçe başkanlığı seçimini gerçekleştirecek. Şu an için beş adayın bulunduğu partide en dikkat çekici isimlerden birisi de CHP İl Gençlik Kolları eski Başkanı, Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı ve MYK Üyesi Gökhan Orhan. Adaylığını açıkladığı ilk günden bu yana destek gören Orhan, gazetemize özel açıklamalarda bulundu. Orhan, “Değişen bir CHP algısı var. Toplum artık CHP diyor. Göreve gelirsem ilk olarak sokak örgütlenmesinden başlayacağım” dedi.

KADINLAR YOKSA DEVRİM OLMAZ

Kadınların ve gençlerin destekleriyle aday olduğunu kaydeden Orhan, “Tabi uzun zamandır partiliyim. Parti tabanından gelen biriyim. Özellikle kadınların ve gençlerin destekleriyle aday oldum. Çok olumlu tepkiler aldım. Önümüzde seçim şu an için yok. Sokakta çalışan, sokakta üreten, bir arada kenetlenen tıpkı İstanbul ve İzmit gibi ilk seçimde kazanacak olan bir CHP Gebze için uğraşacağım. Kadınlar olmadan başarı olmaz, kadınlar yoksa devrim olmaz” ifadesini kullandı.

GÜZEL VE ÖZEL BİR GÜN OLACAK

Uzun zamandır kazanamayan CHP Gebze’yi ilk seçimde zafere ulaştıracaklarını kaydeden Gökhan Orhan, “Birbirimize sarılan, birbirimize güç veren bir felsefeyle ilk seçimde başarılı olacağız. Yeni bir yol yeni bir anlayış getireceğim. Bana destek olan herkese teşekkür ederim. Umarım Pazar günü güzel bir gün olacak. Pazar günü hepimiz için partimiz için özel bir gün olacak. Ben ve ekibimle partime dinamizm ve enerji katacağımı düşünüyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.