Orhan Pala'dan darbeye karşı şiir

Darıca 22.07.2016 - 11:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Orhan Pala'dan darbeye karşı şiir

AK Parti Darıca Eski İlçe Başkanı ve Darıca Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Orhan Pala, darbe girişimi sonrası duygularını şiire döktü.

Yazdığı şiiri sosyal paylaşım sitelerinden kendi sesiyle de yayınlayan Pala'ynın şiiri vatandaşların beğenisini kazandı. 15 Temmuz darbe girişimini ihanet olarak niteleyen Pala, şiirle duygularını dile getirdi. İşte Pala'nın kaleme aldığı o şiir: ERTUĞRUL'UN YADİGARİ KOCA BİR DEVLET HAİN BAKIŞLARIN HEDEFİNDE OLDU HEP GÜÇLÜYKEN SİNSİ ZAYIFKEN NET YIKMAK İÇİN UĞRAŞTILAR DURDULAR HEP NE YAPSANIZ BOŞ İLAHİ EMRE BOYUN EĞMİŞ BU MİLLET YIKILMAYACAK DÜŞMEYECEK DİMDİK DURACAK ELBET ALLAH'IN (CC) ŞANINI YÜCELTMEK İSTEYENLERİ ANCAK ALLAH SEVER, RESUL SEVER, MİLLET SEVER, ÜMMET SEVER BU SEVGİYE BU TEVECCÜHE LAYIKTIR ANCAK İNSANLARA ŞEFKAT MİLLLETİNE HİZMETKAR MAZLUMUN YANINDA ZALİMİN KARŞISINDA HAKKA KUL RECEP TAYYİP ERDOĞAN ERTUĞRUL'UN EVLADI YA KIRMIŞTI ZİNCİRLERİ ZİNCİRLEMEK İSTEDİLER ŞAHSINDA BU ÜMMETİ BU ÜMMETİN MEHMEDİ ÖMER HALİS DEMİRLERİ ALINLARINDAN ÖPÜLESİ ÖZEL HAREKATIN TİMLERİ VERMEDİLER VERMEYECEKLER CANLARI PAHASINA ALLAH'IN SEVDİĞİ ÜMMETİNE SEVDİRDİĞİ RECEP TAYYİP ERDOĞAN'I
AK Parti Darıca Eski İlçe Başkanı ve Darıca Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Orhan Pala, darbe girişimi sonrası duygularını şiire döktü.

Yazdığı şiiri sosyal paylaşım sitelerinden kendi sesiyle de yayınlayan Pala'ynın şiiri vatandaşların beğenisini kazandı. 15 Temmuz darbe girişimini ihanet olarak niteleyen Pala, şiirle duygularını dile getirdi. İşte Pala'nın kaleme aldığı o şiir:

ERTUĞRUL'UN YADİGARİ KOCA BİR DEVLET

HAİN BAKIŞLARIN HEDEFİNDE OLDU HEP

GÜÇLÜYKEN SİNSİ ZAYIFKEN NET

YIKMAK İÇİN UĞRAŞTILAR DURDULAR HEP

NE YAPSANIZ BOŞ İLAHİ EMRE BOYUN EĞMİŞ BU MİLLET

YIKILMAYACAK DÜŞMEYECEK DİMDİK DURACAK ELBET

ALLAH'IN (CC) ŞANINI YÜCELTMEK İSTEYENLERİ ANCAK

ALLAH SEVER, RESUL SEVER, MİLLET SEVER, ÜMMET SEVER

BU SEVGİYE BU TEVECCÜHE LAYIKTIR ANCAK

İNSANLARA ŞEFKAT MİLLLETİNE HİZMETKAR

MAZLUMUN YANINDA ZALİMİN KARŞISINDA HAKKA KUL

RECEP TAYYİP ERDOĞAN

ERTUĞRUL'UN EVLADI YA KIRMIŞTI ZİNCİRLERİ

ZİNCİRLEMEK İSTEDİLER ŞAHSINDA BU ÜMMETİ

BU ÜMMETİN MEHMEDİ ÖMER HALİS DEMİRLERİ

ALINLARINDAN ÖPÜLESİ ÖZEL HAREKATIN TİMLERİ

VERMEDİLER VERMEYECEKLER CANLARI PAHASINA

ALLAH'IN SEVDİĞİ ÜMMETİNE SEVDİRDİĞİ

RECEP TAYYİP ERDOĞAN'I

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.