Orhangazi Semt konağı’nda sona doğru!

Dilovası 16.10.2017 - 12:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Orhangazi Semt konağı’nda sona doğru!

Orhangazi Mahallesi'ne yapılan semt konağı inşaatı bitme aşamasına gelirken oldukça beğenilen semt konağı için Cumhuriyet Mahallesi sakinleride kendi mahallelerine aynınsın yapılmasını istediler.

Bu yıl yapımına başlanan ve hızla bitme aşamasına getirilen Orhangazi Mahalle Semt Konağını, en kısa zamanda tamamlanıp açılışa hazır hale getiriliyor. Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, mahalle kültürünün ve ruhunun yaygınlaşması için büyük önem verdiği mahalle konaklarından biri daha kısa sürede halkın hizmetine açılacak. Orhangazi Mahallesi’ne geçtiğimiz aylarda yapımına başlanan semt konağı kısa süre içersinde bitiyor. SEMT KONAĞINDA NELER VAR Semt konağıyla ilgili detayları da paylaşan Ali Toltar, “Semt konağında; Mescit, taziye alanı, Halkımız için sosyal alanlar, çocuklar için kütüphane, okuma salonu yer alıyor. Halkımızın bir araya gelerek hem sosyal yaşantılarını idame ettireceği hemde dayanışmanın sağlanacağı semt konaklarının bir yenisi daha hayata geçiyor. Burada gençlerimizin kitap okuyabilecekleri derslerini yapabilecekleri kütüphanede olacak. Çok amaçlı salonda ise;  taziye, toplantılar gibi bir takım faaliyetler de yapılabilecek” dedi. CUMHURİYET MAHALLESİ SAKİNLERİDE İSTEDİ Oldukça beğenilen Orhangazi Semt Konağı bitme aşamasına gelirken, Cumhuriyet Mahallesi sakinleri de bitme aşamasında olan semt konağının aynısını kendi mahallelerine yapılması için Başkan Toltar'ın kapısını çaldılar. Başkan Toltar ise gerekli çalışmanın biran önce yapılacağını ve aynı kültür merkezinden Cumhuriyet Mahallesi'ne de yapılacağını söyledi.
Orhangazi Mahallesi'ne yapılan semt konağı inşaatı bitme aşamasına gelirken oldukça beğenilen semt konağı için Cumhuriyet Mahallesi sakinleride kendi mahallelerine aynınsın yapılmasını istediler.

Bu yıl yapımına başlanan ve hızla bitme aşamasına getirilen Orhangazi Mahalle Semt Konağını, en kısa zamanda tamamlanıp açılışa hazır hale getiriliyor. Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, mahalle kültürünün ve ruhunun yaygınlaşması için büyük önem verdiği mahalle konaklarından biri daha kısa sürede halkın hizmetine açılacak. Orhangazi Mahallesi’ne geçtiğimiz aylarda yapımına başlanan semt konağı kısa süre içersinde bitiyor.

SEMT KONAĞINDA NELER VAR

Semt konağıyla ilgili detayları da paylaşan Ali Toltar, “Semt konağında; Mescit, taziye alanı, Halkımız için sosyal alanlar, çocuklar için kütüphane, okuma salonu yer alıyor. Halkımızın bir araya gelerek hem sosyal yaşantılarını idame ettireceği hemde dayanışmanın sağlanacağı semt konaklarının bir yenisi daha hayata geçiyor. Burada gençlerimizin kitap okuyabilecekleri derslerini yapabilecekleri kütüphanede olacak. Çok amaçlı salonda ise;  taziye, toplantılar gibi bir takım faaliyetler de yapılabilecek” dedi.

CUMHURİYET MAHALLESİ SAKİNLERİDE İSTEDİ

Oldukça beğenilen Orhangazi Semt Konağı bitme aşamasına gelirken, Cumhuriyet Mahallesi sakinleri de bitme aşamasında olan semt konağının aynısını kendi mahallelerine yapılması için Başkan Toltar'ın kapısını çaldılar. Başkan Toltar ise gerekli çalışmanın biran önce yapılacağını ve aynı kültür merkezinden Cumhuriyet Mahallesi'ne de yapılacağını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.