GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

“ÖRNEK BAŞKAN”

Dilovası 21.02.2020 - 16:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“ÖRNEK BAŞKAN”

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir on bir aydır görevinin başında. Göreve geldiği günden bu yana hizmet adına kolları sıvayan Başkan Şayir ayrıca yediden yetmişe vatandaşla temas kuran, vatandaşı kırmayan ve onlarla her zaman beraber olan bir profil çizdi. Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, on bir aydır belediye başkanlığı koltuğunda. Göreve başladığı günden bu yana mevcut projeleri tamamlamak adına çaba harcayan Başkan Şayir ayrıca, yeni ve özgün fikirlerle de karşımıza çıkmış durumda. Spordan, sanata, gençlerden eğitime pek çok projeyi destekleyen Başkan Şayir, kısa sürede taraflı tarafsız herkese kendisini sevdirmiş durumda. Başkan Şayir, Dilovalı vatandaşlardan tam not alırken karakteriyle de övgü alıyor.  BUNDAN SONRA DA DEVAM Belediye Başkanı Hamza Şayir ayrıca yediden yetmişe vatandaşla temas kuran, vatandaşı kırmayan ve onlarla her zaman beraber olan bir profil çiziyor. Düzgün karakteri ve kişiliğiyle tüm vatandaşları kucaklayan ve onların dertleriyle yakından ilgilenen Başkan Şayir, kısa zamanda sevildi. Vatandaşa temas eden ve dokunan projelerle adından söz ettiren Başkan Şayir, bundan sonra da tempoyu yükseltmeye ve başarılı işler yapmaya oldukça kararlı görünüyor.

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir on bir aydır görevinin başında. Göreve geldiği günden bu yana hizmet adına kolları sıvayan Başkan Şayir ayrıca yediden yetmişe vatandaşla temas kuran, vatandaşı kırmayan ve onlarla her zaman beraber olan bir profil çizdi.

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, on bir aydır belediye başkanlığı koltuğunda. Göreve başladığı günden bu yana mevcut projeleri tamamlamak adına çaba harcayan Başkan Şayir ayrıca, yeni ve özgün fikirlerle de karşımıza çıkmış durumda. Spordan, sanata, gençlerden eğitime pek çok projeyi destekleyen Başkan Şayir, kısa sürede taraflı tarafsız herkese kendisini sevdirmiş durumda. Başkan Şayir, Dilovalı vatandaşlardan tam not alırken karakteriyle de övgü alıyor. 

BUNDAN SONRA DA DEVAM

Belediye Başkanı Hamza Şayir ayrıca yediden yetmişe vatandaşla temas kuran, vatandaşı kırmayan ve onlarla her zaman beraber olan bir profil çiziyor. Düzgün karakteri ve kişiliğiyle tüm vatandaşları kucaklayan ve onların dertleriyle yakından ilgilenen Başkan Şayir, kısa zamanda sevildi. Vatandaşa temas eden ve dokunan projelerle adından söz ettiren Başkan Şayir, bundan sonra da tempoyu yükseltmeye ve başarılı işler yapmaya oldukça kararlı görünüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.