Örnek okuldan büyüleyici gösterici

Darıca 25.05.2017 - 16:13, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Örnek okuldan büyüleyici gösterici

Darıca TOKİ Mesleki ve Teknik Lisesi okul tanıtımı ve yılsonu sergisini gerçekleştirdi. Okulun idarecileri, öğretmenleri ve öğrencileri tarafından sunulan gösteri başta Darıca Kaymakamı Ömer Karaman olmak üzere tüm davetliler tarafından beğeni ile izlendi.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan programda İstiklal Marşı aynı zamanda işitme engelliler için bir koro tarafından el hareketleri ile de okunmuş oldu. Programda Darıca TOKİ Mesleki ve Teknik Lisesi Müdürü Dürdane Yıldız ve Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz gösteriyi takip etmek üzere okula gelen davetlilere yönelik kısa birer selamlama konuşması gerçekleştirdiler. HERKES HADDİNİ BİLSİN Daha sonra kürsüye gelen Darıca Kaymakamı Ömer Karaman konuşmasında, “Görüyorum ki bu okulumuz güzel ve geniş kapsamlı bir gösteri hazırlığı gerçekleştirmişler. En yeni okullarımız arasındaki bu okul çok kısa zamanda önemli bir ivme kazandı. Bugün kü gösteri de onların başarısının aynasıdır. Altını çizerek söylüyorum. Yıl sonunda gerçekleştirilen bu programlar okul idarecileri ve öğretmenlerin karnesidir. Gösterilerin başarısı aynı zamada onlarında başarılarını yansıtır. O yüzden herkes yerini ve haddini bilecek.”dedi. DEFİLE BÜYÜLEDİ Darıca TOKİ Mesleki ve Teknik Lisesi öğrencileri tarafından tasarlanan saç, makyaj ve kıyafetlerden defile izeleyenleri adete büyüledi. İlgiyle izlenen defilede öğrenciler birbirinden değişik tasarladıkları kıyafetlerle protokol ve velilere nefes kesen bir gösteri sundu. Ayrıca uygulamalı ana okulu öğrencileri birbirinden değişik şarkılar eşliğinde sergiledikleri danslarla davetlilere eğlenceli dakikalar yaşattı. Yine öğrencilerin el emeklerinden oluşan sergininin açılış kurdelesini hep birikte gezen protokol ardından statları da ziyaret ettiler.
Darıca TOKİ Mesleki ve Teknik Lisesi okul tanıtımı ve yılsonu sergisini gerçekleştirdi. Okulun idarecileri, öğretmenleri ve öğrencileri tarafından sunulan gösteri başta Darıca Kaymakamı Ömer Karaman olmak üzere tüm davetliler tarafından beğeni ile izlendi.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan programda İstiklal Marşı aynı zamanda işitme engelliler için bir koro tarafından el hareketleri ile de okunmuş oldu. Programda Darıca TOKİ Mesleki ve Teknik Lisesi Müdürü Dürdane Yıldız ve Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz gösteriyi takip etmek üzere okula gelen davetlilere yönelik kısa birer selamlama konuşması gerçekleştirdiler.

HERKES HADDİNİ BİLSİN

Daha sonra kürsüye gelen Darıca Kaymakamı Ömer Karaman konuşmasında, “Görüyorum ki bu okulumuz güzel ve geniş kapsamlı bir gösteri hazırlığı gerçekleştirmişler. En yeni okullarımız arasındaki bu okul çok kısa zamanda önemli bir ivme kazandı. Bugün kü gösteri de onların başarısının aynasıdır. Altını çizerek söylüyorum. Yıl sonunda gerçekleştirilen bu programlar okul idarecileri ve öğretmenlerin karnesidir. Gösterilerin başarısı aynı zamada onlarında başarılarını yansıtır. O yüzden herkes yerini ve haddini bilecek.”dedi.

DEFİLE BÜYÜLEDİ

Darıca TOKİ Mesleki ve Teknik Lisesi öğrencileri tarafından tasarlanan saç, makyaj ve kıyafetlerden defile izeleyenleri adete büyüledi. İlgiyle izlenen defilede öğrenciler birbirinden değişik tasarladıkları kıyafetlerle protokol ve velilere nefes kesen bir gösteri sundu. Ayrıca uygulamalı ana okulu öğrencileri birbirinden değişik şarkılar eşliğinde sergiledikleri danslarla davetlilere eğlenceli dakikalar yaşattı. Yine öğrencilerin el emeklerinden oluşan sergininin açılış kurdelesini hep birikte gezen protokol ardından statları da ziyaret ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.